Biludlejning Colombia

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Colombia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Colombia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Colombia miniguide

Billeje Colombia
Biludlejning Colombia

Republikken Colombia er placeret på den nordvestlige spids af Sydamerika, og har 45.600 tusind indbyggere (2009). Landet er omkranset af Panama og Stillehavet mod vest, Det Caribiske Hav i nord, Venezuela mod øst, samt Brasilien, Peru og Ecuador i syd. Colombias officielle sprog er spansk.

Landskabet er varieret og består af ørken, regnskov, sumpe, savanner, bjerge og bugter med hvide sandstrande langs kysten. En del af Amazonas plain ligger i Colombia, og her er en mangfoldige flora og fauna. Landets højeste bjerg er snedækkede Pico Cristóbal Colón – som er en del af det bjergrige Sierra Nevada de Santa Marta, og foranstaltninger 5775 m.

Colombia har for det meste et varmt tropisk klima, men temperaturen falder, jo højere bjerge du ankommer. Landet oplever regnsæsonen fra maj til november.

Hovedstaden Bogota har 7.300 tusind indbyggere (2009). Byen er den vigtigste økonomiske og industrielle centrum i Colombia, og har mange museer, teatre, kunstgallerier, parker og monumenter.
Andre større byer i Colombia, er: Cali, Tuluá, Medellin og Baranquilla. Den kystby Santa Marta og havnebyen Cartagena er også et populært turistmål.

Colombia har 8 internationale lufthavne, som er beliggende støder op til de mest befolkede byer. Lufthavn Bogota – El Dorado International Airport, der ligger 13 km vest for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Colombia på ovennævnte lufthavne og de fleste større byer og turistområder.

Billeje destinationer