Biludlejning Colombia

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Colombia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Colombia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Colombia miniguide

Billeje Colombia

Biludlejning Colombia

Republikken Colombia er placeret på den nordvestlige spids af Sydamerika, og har 45.600 tusind indbyggere (2009). Landet er omkranset af Panama og Stillehavet mod vest, Det Caribiske Hav i nord, Venezuela mod øst, samt Brasilien , Peru og Ecuador i syd. Colombias officielle sprog er spansk.

Landskabet er varieret og består af ørken, regnskov, sumpe, savanner, bjerge og bugter med hvide sandstrande langs kysten. En del af Amazonas plain ligger i Colombia, og her er en mangfoldige flora og fauna. Landets højeste bjerg er snedækkede Pico Cristóbal Colón – som er en del af det bjergrige Sierra Nevada de Santa Marta, og foranstaltninger 5775 m.

Colombia har for det meste et varmt tropisk klima, men temperaturen falder, jo højere bjerge du ankommer. Landet oplever regnsæsonen fra maj til november.

Hovedstaden Bogota har 7.300 tusind indbyggere (2009). Byen er den vigtigste økonomiske og industrielle centrum i Colombia, og har mange museer, teatre, kunstgallerier, parker og monumenter.
Andre større byer i Colombia, er: Cali, Tuluá, Medellin og Baranquilla. Den kystby Santa Marta og havnebyen Cartagena er også et populært turistmål.

Colombia har 8 internationale lufthavne, som er beliggende støder op til de mest befolkede byer. Lufthavn Bogota – El Dorado International Airport, der ligger 13 km vest for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Colombia på ovennævnte lufthavne og de fleste større byer og turistområder.

Populære destinationer

Dansk