Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Medellin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Medellin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Medellin miniguide

Billeje Medellin
Biludlejning Medellin

Medellin er en by beliggende i det vestlige Colombia, og det er omkring 250 km til hovedstaden Bogota, som ligger øst for byen. Medellin tilhører provinsen Antioquia ligger i dalen Aburrá placeret i Andesbjergene. Medellin er Colombias næststørste by efter Bogotá og befolkningen blev målt i 2008 til næsten 2 000 000 Grundlagt i 1675 og er kendt for at producere varer såsom stål og kaffe.

Men produktionen er Medellin, også kendt som foråret City, eller La Ciudad de la Eterna Primavera, som det kaldes på spansk, på grund af den stigende temperatur omkring 25 grader hele året. El Poblado er en berømt og attraktiv bydel Medellin med restauranter, barer og seværdigheder. Medellin tilbyder mange forskellige museer, herunder Castillo Museum og Museum of Antioquia. For udendørs aktiviteter anbefales zoo Parque Zoológico Santa Fe og den botaniske have.

Det tager ca. 30 minutter at køre til José María Cordova Internatinal Airport.