Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Medellin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Medellin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Medellin miniguide

Billeje Medellin

Biludlejning Medellin

Medellin er en by beliggende i det vestlige Colombia , og det er omkring 250 km til hovedstaden Bogota, som ligger øst for byen. Medellin tilhører provinsen Antioquia ligger i dalen Aburrá placeret i Andesbjergene. Medellin er Colombias næststørste by efter Bogotá og befolkningen blev målt i 2008 til næsten 2 000 000 Grundlagt i 1675 og er kendt for at producere varer såsom stål og kaffe.

Men produktionen er Medellin, også kendt som foråret City, eller La Ciudad de la Eterna Primavera, som det kaldes på spansk, på grund af den stigende temperatur omkring 25 grader hele året. El Poblado er en berømt og attraktiv bydel Medellin med restauranter, barer og seværdigheder. Medellin tilbyder mange forskellige museer, herunder Castillo Museum og Museum of Antioquia. For udendørs aktiviteter anbefales zoo Parque Zoológico Santa Fe og den botaniske have.

Det tager ca. 30 minutter at køre til José María Cordova Internatinal Airport.

Dansk