Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bogota

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bogota inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bogota miniguide

Billeje Bogota

Biludlejning Bogota

Santa Fe de Bogota er hovedstaden i Colombia , som ligger i den nordlige del af Latinamerika. Hovedstaden er på en bredde i midten af landet og er det tredje højeste hovedstad i verden. I 2009 lå befolkning på mere end 7.300 tusind, hvilket gør Bogota i Colombia største by.

Byen blev bygget i 1500-tallet, og der er flere historiske bygninger er et besøg værd. Plaza de Bolivar er den mest centrale plads i Bogota og er beliggende i det historiske distrikt La Candelaria. Du kan også se den smukke katedral, der blev bygget i 1500-tallet. Vi tilbyder en bred vifte af museer, herunder Museum of Art Museo de Arte del Banco de la Republica og Museo del Oro, der indeholder verdens største samling af historiske guld objekter. For nogle friske luft kan bruges til at besøge den botaniske have Jardin Botanico de Bogotá.

El Dorado International Airport er en af de største lufthavne i Latinamerika og er ca. 12 km uden for centrum.

Dansk