Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bogota

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bogota inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bogota miniguide

Billeje Bogota
Biludlejning Bogota

Santa Fe de Bogota er hovedstaden i Colombia, som ligger i den nordlige del af Latinamerika. Hovedstaden er på en bredde i midten af landet og er det tredje højeste hovedstad i verden. I 2009 lå befolkning på mere end 7.300 tusind, hvilket gør Bogota i Colombia største by.

Byen blev bygget i 1500-tallet, og der er flere historiske bygninger er et besøg værd. Plaza de Bolivar er den mest centrale plads i Bogota og er beliggende i det historiske distrikt La Candelaria. Du kan også se den smukke katedral, der blev bygget i 1500-tallet. Vi tilbyder en bred vifte af museer, herunder Museum of Art Museo de Arte del Banco de la Republica og Museo del Oro, der indeholder verdens største samling af historiske guld objekter. For nogle friske luft kan bruges til at besøge den botaniske have Jardin Botanico de Bogotá.

El Dorado International Airport er en af de største lufthavne i Latinamerika og er ca. 12 km uden for centrum.