Biludlejning Ecuador

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Ecuador

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ecuador inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ecuador miniguide

Billeje Ecuador

Biludlejning Ecuador

Ecuador ligger i det nordvestlige Sydamerika – lige på ækvator og har 14.600 tusind indbyggere (2009). Landets kystlinje til Stillehavet i vest, der grænser op Colombia mod nord og Peru i øst og syd.Landet omfatter Galápagosøerne i Stillehavet, der ligger 1000 km vest for fastlandet.

Landskabet består groft af højland i nord, de kystnære områder i vest, og tropiske regnskov i øst. Det højeste punkt er Chimborazo, hvilket er 6267 m. Ecuador har et tropisk klima i lavlandet på Pacific Coast, et tempereret klima i højlandet.
Hovedstaden Quito ligger i den nordlige del af Highlands – 2800 meter – og har omkring 1,4 millioner indbyggere.Quito er Ecuadors næststørste by efter Guayaquil.

Det er beliggende ved foden af den aktive vulkan Pichincha, og fra byens centrum kan tage svævebanen “TelefériQo” op til en udkigspunkt på vulkanens østside. Old Town i Quito er opført som en UNESCO World Heritage liste med flere velbevarede historiske kirker og bygninger.

Landets største by er Guayaquil, der ligger 250 km sydvest for hovedstaden. Byen har 2.600 tusind indbyggere (2009), og er tæt på Pacific kysten. Guayaquil er landets vigtigste havn, og det er også en vigtig handelspartner center.
Andre større byer i Ecuador: Cuenca, Ambato, Portoviejo, Machala og Loja.

Ecuador har flere internationale lufthavne. Den mest travle er Mariscal Sucre International Airport (hovedstaden Quito), og José Joaquín Olmedo International Airport (på Guayaquil).

Søg og find en leieil i Ecudador dag ved hjælp af søgemaskinen ovenfor. Ordren er udført i tre nemme trin og tager ikke mere end 5 minutter

Populære destinasjoner