Biludlejning Ecuador

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ecuador

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ecuador inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ecuador miniguide

Billeje Ecuador
Biludlejning Ecuador

Ecuador ligger i det nordvestlige Sydamerika – lige på ækvator og har 14.600 tusind indbyggere (2009). Landets kystlinje til Stillehavet i vest, der grænser op Colombia mod nord og Peru i øst og syd.Landet omfatter Galápagosøerne i Stillehavet, der ligger 1000 km vest for fastlandet.

Landskabet består groft af højland i nord, de kystnære områder i vest, og tropiske regnskov i øst. Det højeste punkt er Chimborazo, hvilket er 6267 m. Ecuador har et tropisk klima i lavlandet på Pacific Coast, et tempereret klima i højlandet.
Hovedstaden Quito ligger i den nordlige del af Highlands – 2800 meter – og har omkring 1,4 millioner indbyggere.Quito er Ecuadors næststørste by efter Guayaquil.

Det er beliggende ved foden af den aktive vulkan Pichincha, og fra byens centrum kan tage svævebanen “TelefériQo” op til en udkigspunkt på vulkanens østside. Old Town i Quito er opført som en UNESCO World Heritage liste med flere velbevarede historiske kirker og bygninger.

Landets største by er Guayaquil, der ligger 250 km sydvest for hovedstaden. Byen har 2.600 tusind indbyggere (2009), og er tæt på Pacific kysten. Guayaquil er landets vigtigste havn, og det er også en vigtig handelspartner center.
Andre større byer i Ecuador: Cuenca, Ambato, Portoviejo, Machala og Loja.

Ecuador har flere internationale lufthavne. Den mest travle er Mariscal Sucre International Airport (hovedstaden Quito), og José Joaquín Olmedo International Airport (på Guayaquil).

Søg og find en leieil i Ecudador dag ved hjælp af søgemaskinen ovenfor. Ordren er udført i tre nemme trin og tager ikke mere end 5 minutter

Billeje destinationer