Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ambato

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ambato inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ambato miniguide

Billeje Ambato
Biludlejning Ambato

Hører til provinsen Tungurahua Ambato, hvor det er provinshovedstaden. Byen er centralt beliggende i Ecuador, ca 110 km fra hovedstaden Quito.Ambato er beliggende på bredden af Ambato og ved foden af den udslukte vulkan Chimborazo. Byen er kendt for produktion af varer, såsom tekstiler, og kaldes “Ecuador’s Garden” på
grund af de rige plantager på kanten af byen. Ambato blev grundlagt i 1698, og befolkningen er nu lidt over 350, 000 (2007).

Hvis du er i Ambato om mandagen, skal man betale et besøg på markedet, som er det største salg på markedet i landet. I februar opfordrede holdt karneval og festival på engelsk Festival of Frugt og Blomster. La Catedral er en af de mest berømte seværdigheder i byen og blev bygget i 1950’erne. På samme sted har været flere katedraler siden 1600-tallet, men disse er blevet ødelagt under jordskælv.

Chachoán Lufthavn er en lufthavn, der tilbyder flyvninger inden for landets grænser og er beliggende ca. 20 km uden for Ambato