Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Quito

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Quito inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Quito miniguide

Billeje Quito
Biludlejning Quito

Quito er hovedstaden i Ecuador, og har en central placering i den nordlige del af landet.Det er beliggende i en frodig dal ved foden af vulkanen Pichincha. Quito ligger 20 km syd for ækvator, men på grund af højden, det er et behageligt klima i hovedstaden. Dette er den anden største by i Ecuador, og i 2008 befolkningen blev målt til næsten 1 400 000 Grundlagt af spanierne i 1534, hvilket gør Quito til Latinamerikas ældste hovedstad.

Selv om området har været udsat for stærk jordskælv flere gange, er der mange historiske steder her. Quito blev grundlagt på Inka ruiner, og den gamle bydel er en berømt attraktion i Plaza de la Independencia og katedralen fra 1500-tallet. I 1978 var dette den første by, der blev noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Quito prale botaniske haver og museer ud over tovbane går op vulkanen Pichincha.

Mariscal Sucre International Airport er ca. 8 km uden for byen.