Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Quito

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Quito inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Quito miniguide

Billeje Quito

Biludlejning Quito

Quito er hovedstaden i Ecuador , og har en central placering i den nordlige del af landet.Det er beliggende i en frodig dal ved foden af vulkanen Pichincha. Quito ligger 20 km syd for ækvator, men på grund af højden, det er et behageligt klima i hovedstaden. Dette er den anden største by i Ecuador, og i 2008 befolkningen blev målt til næsten 1 400 000 Grundlagt af spanierne i 1534, hvilket gør Quito til Latinamerikas ældste hovedstad.

Selv om området har været udsat for stærk jordskælv flere gange, er der mange historiske steder her. Quito blev grundlagt på Inka ruiner, og den gamle bydel er en berømt attraktion i Plaza de la Independencia og katedralen fra 1500-tallet. I 1978 var dette den første by, der blev noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Quito prale botaniske haver og museer ud over tovbane går op vulkanen Pichincha.

Mariscal Sucre International Airport er ca. 8 km uden for byen.

Dansk