Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Machala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Machala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Machala miniguide

Billeje Machala
Biludlejning Machala

Machala er en by, der hører til provinsen El Oro, vestlige Ecuador .Machala er næsten helt i syd på vestkysten, hvor landet grænser op til Stillehavet, og områdets ydre havn er beliggende i Puerto Bolivar, som ligger ca. 7 km syd for Machala. Disse byer, der udleder til bugten Guayaquil, hvilket er omkring 140 km til landets største by, Guayaquil, som ligger i den inderste del af bugten. Machala kaldes “verdens banan hovedstad” på grund af dens meget vigtige rolle som en banan eksportør. I 2007 lå befolkning på næsten 200 000.

Tilnavnet “verdens banan kapital” er støttet af en statue af en mand med en banan klynge, der er på hovedvejen lige udenfor byens centrum. Isla del Amor, som betyder kærlighed øen er en berømt attraktion i området med en imponerende fugleliv. Interesserede kan leje en kano og besøge øen for turen skyld eller for at studere fugle. I september Reina den verdensberømte skønhedskonkurrence og festival Mundial del Banano sted.

Det er en lille lufthavn i Machala opkaldt Machala / gen Serra lufthavn.