Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Machala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Machala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Machala miniguide

Billeje Machala

Biludlejning Machala

Machala er en by, der hører til provinsen El Oro, vestlige Ecuador .Machala er næsten helt i syd på vestkysten, hvor landet grænser op til Stillehavet, og områdets ydre havn er beliggende i Puerto Bolivar, som ligger ca. 7 km syd for Machala. Disse byer, der udleder til bugten Guayaquil, hvilket er omkring 140 km til landets største by, Guayaquil, som ligger i den inderste del af bugten. Machala kaldes “verdens banan hovedstad” på grund af dens meget vigtige rolle som en banan eksportør. I 2007 lå befolkning på næsten 200 000.

Tilnavnet “verdens banan kapital” er støttet af en statue af en mand med en banan klynge, der er på hovedvejen lige udenfor byens centrum. Isla del Amor, som betyder kærlighed øen er en berømt attraktion i området med en imponerende fugleliv. Interesserede kan leje en kano og besøge øen for turen skyld eller for at studere fugle. I september Reina den verdensberømte skønhedskonkurrence og festival Mundial del Banano sted.

Det er en lille lufthavn i Machala opkaldt Machala / gen Serra lufthavn.

Dansk