Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Caracas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caracas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caracas miniguide

Billeje Caracas

Biludlejning Caracas

Caracas er hovedstaden i Venezuela – og er et tætbefolket by med 1,7 millioner indbyggere (3,6 millioner, forstæder er inkluderet).Caracas er beliggende nord for landet, 1000 meter over havets overflade – og ca. 12 km syd for det Caribiske Hav, hvor vi finder hovedstadens havn, Lad Guaira.

Det var spanierne, som grundlagde Caracas i 1567, men af en stor jordskælv i 1812, de fleste af bygningerne fra byens tidligste historie ødelagt. Caracas Domkirke, bygget i 1594, har dog – og det er nu hovedstadens største attraktion. Meget af den genopbyggede by udgør en ellers neoklassiske stil.

Andre populære attraktioner til de nationale mausoleum Panthéon nævnt. Det er inspireret af de tilsvarende strukturer i Rom ogParis – og blev bygget i 1874 over ruinerne af en gammel kirke, som blev ødelagt i 1812 jordskælv.Også rekonstruerede barndomshjem national helt Simón Bolívar (1783-1830) er blandt de mest populære destinationer.

Den internationale lufthavn, er Aeropuerto Internacional de Maiquetía Simón Bolívar ligger ved kystbyen Maiquetía, ca. 30 km nordvest for Caracas.

Dansk