Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Caracas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caracas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caracas miniguide

Billeje Caracas
Biludlejning Caracas

Caracas er hovedstaden i Venezuela – og er et tætbefolket by med 1,7 millioner indbyggere (3,6 millioner, forstæder er inkluderet).Caracas er beliggende nord for landet, 1000 meter over havets overflade – og ca. 12 km syd for det Caribiske Hav, hvor vi finder hovedstadens havn, Lad Guaira.

Det var spanierne, som grundlagde Caracas i 1567, men af en stor jordskælv i 1812, de fleste af bygningerne fra byens tidligste historie ødelagt. Caracas Domkirke, bygget i 1594, har dog – og det er nu hovedstadens største attraktion. Meget af den genopbyggede by udgør en ellers neoklassiske stil.

Andre populære attraktioner til de nationale mausoleum Panthéon nævnt. Det er inspireret af de tilsvarende strukturer i Rom ogParis – og blev bygget i 1874 over ruinerne af en gammel kirke, som blev ødelagt i 1812 jordskælv.Også rekonstruerede barndomshjem national helt Simón Bolívar (1783-1830) er blandt de mest populære destinationer.

Den internationale lufthavn, er Aeropuerto Internacional de Maiquetía Simón Bolívar ligger ved kystbyen Maiquetía, ca. 30 km nordvest for Caracas.