Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Maracaibo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maracaibo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maracaibo miniguide

Billeje Maracaibo
Biludlejning Maracaibo

Maracaibo er en vigtig havn by med ca. 2 millioner indbyggere, ligger ved indgangen til Lake Maracaibo i det nordvestlige Venezuela.

Maracaibo søen, som ikke er en sø, men en bred bugt, der er forbundet til Caribien via 54 km lange Tablazo Strædet. Store olieforekomster omkring søen har haft en betydelig indvirkning på den venezuelanske økonomi, men har også ført til en forholdsvis stor forurening problem, som myndighederne i de seneste år har arbejdet intenst for at komme af med.

En af byens store attraktioner er den 8,7 kilometer lange bro over Lake Maracaibo. Den varetager lange, officielle navn Puente General Rafael Urdenata, og er både et af Venezuelas mest imponerende bygninger og verdens største betongbro.

Ellers den smukke 1.700-tals kirke Nuestra senora de Basilica de Chiquinquire – populært kaldet “La Chinita” – en meget populær turistdestination i Maracaibo. En attraktion af en helt anden karakter er den lokale form af musik Gaita Zulian, som spilles overalt i byen. Det er en blanding af afrikansk og venezuelansk folkemusik.

Lufthavnen er Aeropuerto Internacional La Chinita ligger 15 km sydvest for Maracaibo.