Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Maracaibo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maracaibo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maracaibo miniguide

Billeje Maracaibo

Biludlejning Maracaibo

Maracaibo er en vigtig havn by med ca. 2 millioner indbyggere, ligger ved indgangen til Lake Maracaibo i det nordvestlige Venezuela .

Maracaibo søen, som ikke er en sø, men en bred bugt, der er forbundet til Caribien via 54 km lange Tablazo Strædet. Store olieforekomster omkring søen har haft en betydelig indvirkning på den venezuelanske økonomi, men har også ført til en forholdsvis stor forurening problem, som myndighederne i de seneste år har arbejdet intenst for at komme af med.

En af byens store attraktioner er den 8,7 kilometer lange bro over Lake Maracaibo. Den varetager lange, officielle navn Puente General Rafael Urdenata, og er både et af Venezuelas mest imponerende bygninger og verdens største betongbro.

Ellers den smukke 1.700-tals kirke Nuestra senora de Basilica de Chiquinquire – populært kaldet “La Chinita” – en meget populær turistdestination i Maracaibo. En attraktion af en helt anden karakter er den lokale form af musik Gaita Zulian, som spilles overalt i byen. Det er en blanding af afrikansk og venezuelansk folkemusik.

Lufthavnen er Aeropuerto Internacional La Chinita ligger 15 km sydvest for Maracaibo.

Dansk