Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Belo Horizonte

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belo Horizonte inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belo Horizonte miniguide

Billeje Belo Horizonte

Biludlejning Belo Horizonte

Belo Horizonte er hovedstad i regionen Minas Gerais og hovedstadsområdet er den tredje største i Brasilien . Befolkningen i byen blev målt i 2009 til over 2,4 millioner, og antallet stiger til næsten 5.400 tusind, når regner det omkringliggende område. Belo Horizonte ligger i det sydvestlige Brasilien, ca 500 km fra vestkysten og Atlanterhavet. Belo Horizonte var den første kunstige by i Brasilien og blev bygget i 1890’erne.

Byen har mange åbne områder og parker, og gitteret er kvadratisk så det er nemt at finde. Belo Horizonte er en livlig by, der er kendt for sit pulserende natteliv og sine utallige barer og diskoteker. Den fastslog ligeledes, forskellige Festligheder hvert år, herunder et stort karneval i februar og Den Internationale Short Film Festival og Den Internationale Teater Festival. Andre attraktioner omfatter den kunstige sø Pampulha og museer, som Museu Histórico Abilio Barreto om dens historie.

Tancedo Neves / Confins International Airport ligger næsten 40 kilometer fra Belo Horizonte.

Dansk