Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Belo Horizonte

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belo Horizonte inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belo Horizonte miniguide

Billeje Belo Horizonte
Biludlejning Belo Horizonte

Belo Horizonte er hovedstad i regionen Minas Gerais og hovedstadsområdet er den tredje største i Brasilien . Befolkningen i byen blev målt i 2009 til over 2,4 millioner, og antallet stiger til næsten 5.400 tusind, når regner det omkringliggende område. Belo Horizonte ligger i det sydvestlige Brasilien, ca 500 km fra vestkysten og Atlanterhavet. Belo Horizonte var den første kunstige by i Brasilien og blev bygget i 1890’erne.

Byen har mange åbne områder og parker, og gitteret er kvadratisk så det er nemt at finde. Belo Horizonte er en livlig by, der er kendt for sit pulserende natteliv og sine utallige barer og diskoteker. Den fastslog ligeledes, forskellige Festligheder hvert år, herunder et stort karneval i februar og Den Internationale Short Film Festival og Den Internationale Teater Festival. Andre attraktioner omfatter den kunstige sø Pampulha og museer, som Museu Histórico Abilio Barreto om dens historie.

Tancedo Neves / Confins International Airport ligger næsten 40 kilometer fra Belo Horizonte.