Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fortaleza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fortaleza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fortaleza miniguide

Billeje Fortaleza
Biludlejning Fortaleza

Fortaleza er en populær by beliggende på landets vestkyst i nord. Byen har en vigtig fiskerihavn, som fører ind i Atlanterhavet og bor på industri og turisme. Fortaleza er hovedstaden i staten Ceará og er den femte største by i landet. Befolkningen i Fortaleza i 2009 blev anslået til over 2 500 000 Grundlagt i 1609 af den portugisiske og blev tidligt kendt for sukkerplantager.

Fortaleza er bedst kendt for at være en turistby såvel som eksport af råvarer som sukker, kaffe, rom og frugt. Både brasilianere og udenlandske turister besøger byen på grund af den 90 km lange sandstrande og et tropisk klima med omkring 30 grader hele året. Fortaleza’s Cathedral blev bygget i midten af 1900-tallet, og er den tredjestørste kirke i Brasilien. Der er muligheder for guidede ture i det gamle fort, som byen voksede op omkring såvel som museum.

Fortaleza Pinto Martins International Airport åbnede i 1998 og er beliggende ca. 10 km fra byens centrum.