Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fortaleza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fortaleza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fortaleza miniguide

Billeje Fortaleza

Biludlejning Fortaleza

Fortaleza er en populær by beliggende på landets vestkyst i nord. Byen har en vigtig fiskerihavn, som fører ind i Atlanterhavet og bor på industri og turisme. Fortaleza er hovedstaden i staten Ceará og er den femte største by i landet. Befolkningen i Fortaleza i 2009 blev anslået til over 2 500 000 Grundlagt i 1609 af den portugisiske og blev tidligt kendt for sukkerplantager.

Fortaleza er bedst kendt for at være en turistby såvel som eksport af råvarer som sukker, kaffe, rom og frugt. Både brasilianere og udenlandske turister besøger byen på grund af den 90 km lange sandstrande og et tropisk klima med omkring 30 grader hele året. Fortaleza’s Cathedral blev bygget i midten af 1900-tallet, og er den tredjestørste kirke i Brasilien . Der er muligheder for guidede ture i det gamle fort, som byen voksede op omkring såvel som museum.

Fortaleza Pinto Martins International Airport åbnede i 1998 og er beliggende ca. 10 km fra byens centrum.

Dansk