Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brasilia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brasilia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brasilia miniguide

Brasilia
Biludlejning Brasilia

Brasilia er hovedstad i Brasilien, der grænser op til Atlanterhavet mod øst. Hovedstaden ligger i en savanne område i midten af landet og de kystnære byen Rio de Janeiro ligger næsten 1.000 km sydvest for hovedstaden. Brasilia blev bygget i slutningen af 1950’s og er berømt for sin moderne arkitektur. I 2008 indbyggere Brasilia målte på 2 500 000.

Arkitekten Oscar Niemeyer står bag mange af byens moderne og smukke bygninger, og katedralen Nossa Senhora Aparecida, en af hans mesterværker, der kan besøges i den nordlige del af Brasilia. En af de mest besøgte attraktioner i byen er JK Memorial. Dette er den grav tidligere præsident Juscelino Kubitschek, der begyndte at bygge projektet i 1956. Ellers er det værd at betale et besøg i Zoo Jardim Zoológico de Brasília eller nogen af byens mange museer.

Brasilia International Airport – Presidente Juscelino Kubitschek er navnet på hovedstadens lufthavn, der ligger cirka 11 km uden for centrum.