Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brasilia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brasilia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brasilia miniguide

Brasilia

Biludlejning Brasilia

Brasilia er hovedstad i Brasilien, der grænser op til Atlanterhavet mod øst. Hovedstaden ligger i en savanne område i midten af landet og de kystnære byen Rio de Janeiro ligger næsten 1.000 km sydvest for hovedstaden. Brasilia blev bygget i slutningen af 1950’s og er berømt for sin moderne arkitektur. I 2008 indbyggere Brasilia målte på 2 500 000.

Arkitekten Oscar Niemeyer står bag mange af byens moderne og smukke bygninger, og katedralen Nossa Senhora Aparecida, en af hans mesterværker, der kan besøges i den nordlige del af Brasilia. En af de mest besøgte attraktioner i byen er JK Memorial. Dette er den grav tidligere præsident Juscelino Kubitschek, der begyndte at bygge projektet i 1956. Ellers er det værd at betale et besøg i Zoo Jardim Zoológico de Brasília eller nogen af byens mange museer.

Brasilia International Airport – Presidente Juscelino Kubitschek er navnet på hovedstadens lufthavn, der ligger cirka 11 km uden for centrum.

Dansk