Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rio De Janeiro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rio De Janeiro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rio De Janeiro miniguide

Billeje Rio De Janeiro

Biludlejning Rio De Janeiro

Rio de Janeiro er Brasiliens næststørste by og dens befolkning i byen på 6,6 millioner (2007). Herunder storby region, hvor mange målt på næsten 12 millioner i 2007. Rio de Janeiro er beliggende på kysten mod syd og grænser op til Atlanterhavet. Byen var hovedstad i landet indtil 1960, hvor Brasília traf sin status.

Rio de Janeiro er meget berømt for sine smukke naturhavn og indbydende strande Copacabana og Ipanema. Mange betaler et besøg på et eller flere af byens parker, og de 38 meter høje statue af Kristus på Corcovado bjerg er et vartegn for både Rio de Janeiro og Brasilien . Den største turistattraktion er karneval hvert år taget 40 dage før påske.

Der er flere lufthavne i Rio de Janeiro, også for indenlandske flyvninger og militære lufthavne. Den internationale lufthavn Galeao International Airport ligger 20 km nord for byen, hvorfra det er at flyve til Europa og USA .

Dansk