Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rio De Janeiro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rio De Janeiro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rio De Janeiro miniguide

Billeje Rio De Janeiro
Biludlejning Rio De Janeiro

Rio de Janeiro er Brasiliens næststørste by og dens befolkning i byen på 6,6 millioner (2007). Herunder storby region, hvor mange målt på næsten 12 millioner i 2007. Rio de Janeiro er beliggende på kysten mod syd og grænser op til Atlanterhavet. Byen var hovedstad i landet indtil 1960, hvor Brasília traf sin status.

Rio de Janeiro er meget berømt for sine smukke naturhavn og indbydende strande Copacabana og Ipanema. Mange betaler et besøg på et eller flere af byens parker, og de 38 meter høje statue af Kristus på Corcovado bjerg er et vartegn for både Rio de Janeiro og Brasilien. Den største turistattraktion er karneval hvert år taget 40 dage før påske.

Der er flere lufthavne i Rio de Janeiro, også for indenlandske flyvninger og militære lufthavne. Den internationale lufthavn Galeao International Airport ligger 20 km nord for byen, hvorfra det er at flyve til Europa og USA .