Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rio De Janeiro Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rio De Janeiro Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rio De Janeiro Lufthavn miniguide

Billeje Rio De Janeiro Lufthavn
Biludlejning Rio De Janeiro Lufthavn

Rio de Janeiro / Galeao – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG) er placeret 20 km nord for Rio de Janeiro. Det er opkaldt efter den brasilianske musiker Antonio Carlos Jobim, men først og fremmest såkaldte Galeao International Airport. Der er en shuttle bus, der kører hver time fra lufthavnen og stopper ved større hoteller. De biludlejningsselskaber, der er i lufthavnen Avis, Hertz og Localiza.

11.796.413 passagerer besøgte Rio de Janeiro Lufthavn i 2009, hvilket er den næststørste af antallet af passagerer i Brasilien. Det skal nu være ryddet op og opgradere til i 2014 FIFA World Cup. Fra lufthavnen er der direkte fly til 18 forskellige lande, primært til andre byer i Sydamerika.

Rio De Janeiro Lufthavn har en tilfredsstillende udvalg af restauranter, barer, cafeer og butikker. Andre faciliteter, en bank, baby / familieværelser, apoteker og hospitaler. Der er to hoteller i lufthavnen, er det Luxor Hotel og Hotel Pousada.