Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rio De Janeiro Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rio De Janeiro Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rio De Janeiro Lufthavn miniguide

Billeje Rio De Janeiro Lufthavn

Biludlejning Rio De Janeiro Lufthavn

Rio de Janeiro / Galeao – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG) er placeret 20 km nord for Rio de Janeiro . Det er opkaldt efter den brasilianske musiker Antonio Carlos Jobim, men først og fremmest såkaldte Galeao International Airport. Der er en shuttle bus, der kører hver time fra lufthavnen og stopper ved større hoteller. De biludlejningsselskaber, der er i lufthavnen Avis, Hertz og Localiza.

11.796.413 passagerer besøgte Rio de Janeiro Lufthavn i 2009, hvilket er den næststørste af antallet af passagerer i Brasilien. Det skal nu være ryddet op og opgradere til i 2014 FIFA World Cup. Fra lufthavnen er der direkte fly til 18 forskellige lande, primært til andre byer i Sydamerika.

Rio De Janeiro Lufthavn har en tilfredsstillende udvalg af restauranter, barer, cafeer og butikker. Andre faciliteter, en bank, baby / familieværelser, apoteker og hospitaler. Der er to hoteller i lufthavnen, er det Luxor Hotel og Hotel Pousada.

Dansk