Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Curitiba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Curitiba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Curitiba miniguide

Billeje Curitiba
Biludlejning Curitiba

Curitiba er den største by og hovedstad i staten Paraná, med mere end 1,8 millioner indbyggere (2009). Det er også det økonomiske center i både staten og den sydlige del af Brasilien. Curitiba er beliggende sydøst for landet, og det er ca 100 km til kysten der grænser op til Atlanterhavet. Det blev grundlagt i 1654 og er vokset betydeligt i løbet af de år, hovedsagelig på grund af indvandring.

Old Town, der følger af første århundreder efter dets grundlæggelse, er velbevaret og give en autentisk oplevelse af byens historie. Mange områder er et levn fra de mange indvandrere, herunder Germantown Woods, Japan, Square og italienske Woods. Områderne er skove med nogle gamle bygninger eller små distrikter. Curitiba tilbyder også en lang række parker og museer. Uden for byerne er placeret Iguaçu Park er den største af sin art. Der er mange aktiviteter og attraktioner, herunder en stor zoologisk have.

Afonso Pena International Airport er en moderne lufthavn ligger ca 18 km uden for centrum.