Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Curitiba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Curitiba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Curitiba miniguide

Billeje Curitiba

Biludlejning Curitiba

Curitiba er den største by og hovedstad i staten Paraná, med mere end 1,8 millioner indbyggere (2009). Det er også det økonomiske center i både staten og den sydlige del af Brasilien . Curitiba er beliggende sydøst for landet, og det er ca 100 km til kysten der grænser op til Atlanterhavet. Det blev grundlagt i 1654 og er vokset betydeligt i løbet af de år, hovedsagelig på grund af indvandring.

Old Town, der følger af første århundreder efter dets grundlæggelse, er velbevaret og give en autentisk oplevelse af byens historie. Mange områder er et levn fra de mange indvandrere, herunder Germantown Woods, Japan, Square og italienske Woods. Områderne er skove med nogle gamle bygninger eller små distrikter. Curitiba tilbyder også en lang række parker og museer. Uden for byerne er placeret Iguaçu Park er den største af sin art. Der er mange aktiviteter og attraktioner, herunder en stor zoologisk have.

Afonso Pena International Airport er en moderne lufthavn ligger ca 18 km uden for centrum.

Dansk