Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sao Paulo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sao Paulo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sao Paulo miniguide

Billeje Sao Paulo
Biludlejning Sao Paulo

São Paulo er placeret i den sydøstlige del af Brasilien, kun 50 miles fra Atlanterhavskysten. Byen er hovedstad i staten af samme navn og er den største by med en befolkning på over 11 millioner (2009). Dette tal gør São Paulo også Latinamerikas største by. São Paulo er Brasiliens vigtigste økonomiske centrum og en af de førende kulturelle byer.

São Paulo er sammensat af mange etniske grupper og dermed har en alsidig kultur. Byen er kendt for at have en bred vifte af restauranter, der serverer retter fra hele verden. Der er mange seværdigheder at besøge her og byen er fuld af interessante museer. Museu de Zoology da USP er et museum om dyrene, mens Museu de Arte de São Paulo er en stor og berømt kunstmuseum. São Paulo tilbyder også gode shoppingområder og et rigt teaterliv og mange parker og historiske bygninger.

São Paulo-Guarulhos International Airport er 25 km uden for byen, mens Congonhas-São Paulo lufthavn ligger 8 km væk, som fører kun på hjemmemarkedet.