Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sao Paulo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sao Paulo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sao Paulo miniguide

Billeje Sao Paulo

Biludlejning Sao Paulo

São Paulo er placeret i den sydøstlige del af Brasilien , kun 50 miles fra Atlanterhavskysten. Byen er hovedstad i staten af samme navn og er den største by med en befolkning på over 11 millioner (2009). Dette tal gør São Paulo også Latinamerikas største by. São Paulo er Brasiliens vigtigste økonomiske centrum og en af de førende kulturelle byer.

São Paulo er sammensat af mange etniske grupper og dermed har en alsidig kultur. Byen er kendt for at have en bred vifte af restauranter, der serverer retter fra hele verden. Der er mange seværdigheder at besøge her og byen er fuld af interessante museer. Museu de Zoology da USP er et museum om dyrene, mens Museu de Arte de São Paulo er en stor og berømt kunstmuseum. São Paulo tilbyder også gode shoppingområder og et rigt teaterliv og mange parker og historiske bygninger.

São Paulo-Guarulhos International Airport er 25 km uden for byen, mens Congonhas-São Paulo lufthavn ligger 8 km væk, som fører kun på hjemmemarkedet.

Dansk