Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sao Paulo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sao Paulo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sao Paulo Lufthavn miniguide

Billeje Sao Paulo Lufthavn
Biludlejning Sao Paulo Lufthavn

São Paulo / Guarulhos – Governor André Franco Montoro International Airport (GRU), der ligger 25 km nordøst for Sao Paulo. Der er ingen pendulfart mellem centrum af Sao Paulo og lufthavnen. Ud over de lokale biludlejningsfirma som Avis, Budget, Hertz og Thrifty repræsenteret her.

21.607.303 passagerer besøgte Sao Paulo Airport i 2009, hvilket er den største i Brasilien med hensyn til antallet af passagerer. Det internationale rutenet er meget godt med direkte fly til andre lande i Sydamerika, til omkring 12 forskellige destinationer i Europa, 11 i USA og også byer i Afrika, Mellemøsten og Asien. De vigtigste base for det brasilianske selskab TAM og GOL. Det er planen, at en ny terminal, der skal bygges, så kapaciteten kan øges til 29 millioner passagerer om året.

Udvælgelsen af butikker, spise-drikke steder på Sao Paulo lufthavn er ikke særlig god i forhold til, at det er en stor lufthavn, men de mest basale finner. Andre faciliteter, en bank, posthus, medicinske og farmaceutiske, VIP Long og business værelser. São Paulo Airport Marriott Hotel og Hotel Monaco Residence ligger i nærheden af lufthavnen.