Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sao Paulo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sao Paulo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sao Paulo Lufthavn miniguide

Billeje Sao Paulo Lufthavn

Biludlejning Sao Paulo Lufthavn

São Paulo / Guarulhos – Governor André Franco Montoro International Airport (GRU), der ligger 25 km nordøst for Sao Paulo . Der er ingen pendulfart mellem centrum af Sao Paulo og lufthavnen. Ud over de lokale biludlejningsfirma som Avis, Budget, Hertz og Thrifty repræsenteret her.

21.607.303 passagerer besøgte Sao Paulo Airport i 2009, hvilket er den største i Brasilien med hensyn til antallet af passagerer. Det internationale rutenet er meget godt med direkte fly til andre lande i Sydamerika, til omkring 12 forskellige destinationer i Europa, 11 i USA og også byer i Afrika , Mellemøsten og Asien. De vigtigste base for det brasilianske selskab TAM og GOL. Det er planen, at en ny terminal, der skal bygges, så kapaciteten kan øges til 29 millioner passagerer om året.

Udvælgelsen af butikker, spise-drikke steder på Sao Paulo lufthavn er ikke særlig god i forhold til, at det er en stor lufthavn, men de mest basale finner. Andre faciliteter, en bank, posthus, medicinske og farmaceutiske, VIP Long og business værelser. São Paulo Airport Marriott Hotel og Hotel Monaco Residence ligger i nærheden af lufthavnen.

Dansk