Biludlejning Argentina

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Argentina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Argentina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Argentina miniguide

Billeje Argentina
Biludlejning Argentina

Republikken Argentina er det næststørste land i Sydamerika (efter Brasilien ), med ca 41 millioner indbyggere (2009). Argentina ligger på Atlanterhavet mod syd og øst og vest er Andesbjergene – hvor det højeste punkt er Aconcagua, der måler 6.962 m.

Argentina grænser Paraguay og Bolivia mod nord, Brasilien og Uruguay i den nordøstlige og Chile i vest og syd.
Landskabet består af græsklædte rige og frugtbare sletter områder i det nordlige (Pampas), rullende landskab i syd, med klitter og klipper, og bjerge i vest. Klimaet er generelt tempereret, med subtropiske områder i nord og subantarktiske områder langt syd.

Hovedstaden Buenos Aires (3,7 millioner indbyggere i 2009), som ligger på østkysten, er også landets vigtigste havn by – og de kommercielle og industrielle center.

Andre større byer i Argentina’s Córdoba, Rosario, Mendoza, La Plata og San Miguel de Tucumán.
En af Sydamerikas største turistattraktioner er Iguazú Falls, der ligger i det nordlige Argentina – på grænsen til Brasilien. Iguazú Falls har en dråbe 80 meter og er en del af Iguazú National Park. Dette er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Argentina – der er tango fædreland – er ellers kendt for sin kultur, fodbold, rødvin og sin gæstfrihed.
Landets vigtigste lufthavn er Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, der ligger 40 km uden for hovedstaden Buenos Aires.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste større byer og lufthavne i Argentina. Nogle biludlejningsfirmaer, vi sammenligner omfatter Six, National, Alamo og Europcar