Biludlejning Argentina

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Argentina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Argentina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Argentina miniguide

Billeje Argentina

Biludlejning Argentina

Republikken Argentina er det næststørste land i Sydamerika (efter Brasilien ), med ca 41 millioner indbyggere (2009). Argentina ligger på Atlanterhavet mod syd og øst og vest er Andesbjergene – hvor det højeste punkt er Aconcagua, der måler 6.962 m.

Argentina grænser Paraguay og Bolivia mod nord, Brasilien og Uruguay i den nordøstlige og Chile i vest og syd.
Landskabet består af græsklædte rige og frugtbare sletter områder i det nordlige (Pampas), rullende landskab i syd, med klitter og klipper, og bjerge i vest. Klimaet er generelt tempereret, med subtropiske områder i nord og subantarktiske områder langt syd.

Hovedstaden Buenos Aires (3,7 millioner indbyggere i 2009), som ligger på østkysten, er også landets vigtigste havn by – og de kommercielle og industrielle center.

Andre større byer i Argentina’s Córdoba , Rosario, Mendoza , La Plata og San Miguel de Tucumán.
En af Sydamerikas største turistattraktioner er Iguazú Falls, der ligger i det nordlige Argentina – på grænsen til Brasilien. Iguazú Falls har en dråbe 80 meter og er en del af Iguazú National Park. Dette er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Argentina – der er tango fædreland – er ellers kendt for sin kultur, fodbold, rødvin og sin gæstfrihed.
Landets vigtigste lufthavn er Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, der ligger 40 km uden for hovedstaden Buenos Aires.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste større byer og lufthavne i Argentina. Nogle biludlejningsfirmaer, vi sammenligner omfatter Six, National, Alamo og Europcar

Populære destinationer

Dansk