Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Neuquen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Neuquen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Neuquen miniguide

Billeje Neuquen

Biludlejning Neuquen

Neuquén Neuquén provinsen hører placeret helt vest for Argentina , om midt mellem nord og syd. Det er beliggende vest for provinsen, nær sammenløbet af Limay og Neuquén mødes. Fra dette punkt indsamlet biflod til den større floden Río Negro. Neuquén er den største by i regionen Patagonien, og i 2006 befolkningen målt ved over 240 000.

Neuquén, med megen historie og moderne kultur. Området er kendt som Highland Valley er meget frugtbar, og det er vokset og eksporteres flere ton frugt. Omkring byen er der mange søer og strande, der trækker besøgende, samt vinmarker. Mange museer dedikeret til historie, herunder Paraje Confluencia Center, der viser byens historie. I det område, hvor Neuquén er beliggende, er blevet fundet mange dinosaur fossiler kan ses på Carmen Funes-museet.

Presidente Peron Lufthavn er byens nærmeste lufthavn ligger 8 km uden for centrum. Vi tilbyder fly inden for landets grænser, herunder hovedstaden Buenos Aires.

Dansk