Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Buenos Aires

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Buenos Aires inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Buenos Aires miniguide

Billeje Buenos Aires

Biludlejning Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og befolkningen inden for bygrænsen blev målt på 2001 2776 100 Antallet er næsten fire gange, hvis du medtager byens forstæder og dernæst måler ca 11, 5 mio (2002). Buenos Aires ligger i nærheden af den østlige kyst af det latinamerikanske kontinent og på vestbredden af floden Rio de la Plata.

Den spanske koloniale periode fra 1516 til 1816 sat deres præg på Argentina og Buenos Aires, og kultur entusiaster kan søge information i en af byens mange museer. Andre populære attraktioner er de velkendte bygninger og Government House Casa Rosada, hvor Evita holdt taler fra den berømte balkon. Buenos Aires er anset verdens hovedstad for tango og tango festivaler afholdes hvert år.

J. Newbery Aero Park Airport , Comandante Espora Aero Station Lufthavn og Ezeiza Ministro Pistarini International Airport Buenos Aires ‘tre lufthavne og har alle internationale flyvninger. Men det er kun Ezeiza, 34 km uden for byen, som har flyvninger til Europa og Nordamerika.

Dansk