Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Buenos Aires

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Buenos Aires inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Buenos Aires miniguide

Billeje Buenos Aires
Biludlejning Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og befolkningen inden for bygrænsen blev målt på 2001 2776 100 Antallet er næsten fire gange, hvis du medtager byens forstæder og dernæst måler ca 11, 5 mio (2002). Buenos Aires ligger i nærheden af den østlige kyst af det latinamerikanske kontinent og på vestbredden af floden Rio de la Plata.

Den spanske koloniale periode fra 1516 til 1816 sat deres præg på Argentina og Buenos Aires, og kultur entusiaster kan søge information i en af byens mange museer. Andre populære attraktioner er de velkendte bygninger og Government House Casa Rosada, hvor Evita holdt taler fra den berømte balkon. Buenos Aires er anset verdens hovedstad for tango og tango festivaler afholdes hvert år.

J. Newbery Aero Park Airport, Comandante Espora Aero Station Lufthavn og Ezeiza Ministro Pistarini International Airport Buenos Aires ‘tre lufthavne og har alle internationale flyvninger. Men det er kun Ezeiza, 34 km uden for byen, som har flyvninger til Europa og Nordamerika.