Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Buenos Aires Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Buenos Aires Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Buenos Aires Lufthavn miniguide

Billeje Buenos Aires Lufthavn
Biludlejning Buenos Aires Lufthavn – Foto: © Luis Argerich

Aeropuerto Internacional de Ezeiza “Ministro Pistarini (EZE) ligger 22 km syd for Buenos Aires. Lufthavnen er opkaldt efter general Juan Pistarini men er primært kendt som Ezeiza. Det er meget dårlig offentlig transport mellem lufthavnen og Buenos Aires, så en taxa er et godt alternativ. Der er fire bilproducenter i lufthavnen, som ligger i nærheden af indgangen området Terminal A, der er Alamo, Avis, Hertz og Localiza. I 2008 besøgte 8.012.794 passagerer Buenos Aires Ezeiza Airport. Det tjener kun internationale flyvninger, mens lufthavnen Jorge Ne

wberry, som ligger lige nord for downtown Buenos Aires, tjener det nationale. Det er den vigtigste base for den nationale selskab Aerolineas Argentinas. Fra Buenos Aires Ezeiza Lufthavn kan en rejse direkte til flere byer i Europa og USA samt Sydney og Kapstaden og Johannesburg. Alle passagerer vil flyve fra Ezeiza at betale en afgift på 29 dollars ved check.

Det er et godt valg af caféer, restauranter, barer og butikker i Buenos Aires Ezeiza Airport. Der er tax free både ved afgang og ankomst. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, apoteker og sundhedspleje. De nærmeste hoteller er beliggende i Buenos Aires