Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Johannesburg

Planlægger du at besøge Johannesburg? Har du overvejet biludlejningstjenester i denne by for at sikre dig, at du får alle de fantastiske ting med, som denne smukke by tilbyder? Hvis ikke du har gjort det endnu, hvad venter du så på? Det er en god ide at reservere en lejebil online i forvejen for at spare dig selv for en masse besvær. Hvis du vil vide, hvor vigtigt det er at leje en bil, kan denne artikel være til stor hjælp for dig. 

Guide til Johannesburg

Billeje Johannesburg

Biludlejning Johannesburg

Lokalbefolkningen betegner ofte Johannesburg som Jo’burg, der kan oversættes til byen af guld. Johannesburg er den største by i Witwatersrand, Sydafrika, og dens befolkningtal er på over 5,5 millioner. Ud over at byen står for over en femtedel af landets BNP (bruttonationalprodukt), spiller den også en stor rolle i at være landets største kommercielle og økonomiske centrum. Mere end halvdelen af indbyggerne her bor i forstæderne Soweto, Diepkloof og Orange Farm i det sydvestlige område. Johannesburg var også vært for FIFA World Cup-finalen i 2010. 

Turister går sjældent glip af muligheden for at besøge denne fantastiske by under en ferie i Sydafrika. Johannesburg har masser af turistattraktioner såsom parker, safariture, ranches, museer, natklubber samt andre charmerende ting, der får rejsende til at søge efter billige billetter til Sydafrika og lande i Jo’burg. For dem der elsker dyr og natur, er byen hjem for Johannesburg Zoo, Herman Eckstein Park og Lion Park. Disse parker er hjemsted for flere truede arter. Historiefanatikere kan tage til Apartheid Museum. Det viser Apartheids storhed og fald og landets fantastiske fortid. 

  • Johannesburgs natteliv – byen har mange livlige natklubber. Fra energiske natklubber og jazzsteder til cigarbarer og teatre. Natklubberne her er åbne indtil daggry. 
  • Autentisk natteliv – planlæg et besøg i Newtown Precinct, Melville’s 7th Avenue, Soweto og Casino Country for at opleve nattelivet. 

Når det kommer til shopping i denne by, har Johannesburg en fantastisk blanding af forskellige muligheder for turister at udforske. Det er hjemsted for moderne indkøbscentre, der indeholder skønne restauranter, detailforretninger og attraktive biografer. Blandt byens førende indkøbscentre er Sandton City og Sandton Square, Zone i Rosebank, Eastgate og Fourways Mall. Alle disse indkøbscentre tilbyder uovertrufne tilbud til fornuftige priser. Modeelskere bør overveje at besøge butikker som Sun Goddess, Stoned Cherrie, Black Coffee, Craig Native, Lindie og Marion, der tilbyder eksklusive mærkevarer. 

Da byen er et feriemål for mange europæere, kan Jo’burg prale af en række opholdsmuligheder – lige fra overkommelige pensionater til overdådige hoteller. De mest foretrukne og behaglige hoteller er dem, der ligger tæt på lufthavnen, fordi de tilbyder bekvemme tjenester såsom rejseguider, biludlejning, hotelreservationer og andre moderne faciliteter. De rejsende, der ser frem til at nyde den overdådige hotellivsstil, som denne by kan tilbyde, kan booke luksuriøse hoteller som Saxon Boutique Hotel and Spa, Westcliff Hotel og Grace. Disse hoteller har svømmebassiner, wellness, barer, egne restauranter, massage og andre former for terapi. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Johannesburg er hjemsted for nogle populære verdensomspændende biludlejningstjenester. De efterspurgte firmaer ligger i populære lufthavne som Rand Lufthavn, Johannesburg International Airport og Grand Central Airport. Du kan gå online, vælge blandt de bedste og finde det tilbud, der passer bedst til dit budget. Du kan bruge internettet til at vælge afhentnings- og afleveringssteder hurtigt. Dette vil hjælpe dig med at finde et passende afhentnings- og afleveringssted i de berømte turist- og forretningsområder. Denne by har adskillige afhentnings- og afleveringssteder. 

Der er flere seværdigheder i Johannesburg, hvis du vil opleve byen i en lejebil. Hvis du elsker sport, især rugby, kan du tage til Ellis Park Stadium. Dette unikke stadion blev bygget i 1928, og lagde græs til rugby-VM 1995, da sydafrikanerne slog New Zealand i finalen. Du kan også køre til Apartheid Museum eller shoppe på Nelson Mandela Square. Afhængigt af hvilket hotel du vælger at bo på, kan du besøge disse steder på et par timer. 

Byen har adskillige museer, der er viet til historie og kunst. Under dit ophold her kan du vælge at besøge Johannesburg Art Gallery, MuseuMAfricA eller Apartheid Museum. Det gode er, at de fleste museer ikke tager entré. Fx forklarer Apartheid-museet detaljeret om grundene til, at apartheid blev til, de vanskeligheder det medførte for indbyggerne, og hvordan det blev væltet. 

Johannesburg er en by med mange kvarterer, distrikter og forskellige bydele, der hver især har sin atmosfære og historie. Du har muligvis hørt eller læst om skellet mellem forstæderne og den indre by. Nedgangstider i den indre by pga. historiske uretfærdigheder gjorde, at de velhavende beboere flygtede til forstæderne, hvilket skabte et fattigt centrum. Ikke desto mindre er nogle af byens områder blevet genoplivet i de senere år, og er virkelig et besøg værd. De områder, der bestemt bør besøges, er Soweto (South Western Township), Braamfontein og Maboneng Precint. 

Lufthavne

Storbyen Johannesburg betjenes af to store lufthavne: Tambo Lufthavn (JNB) og Lanseria lufthavn (HLA). Tambo Lufthavn er faktisk den travleste og største lufthavn i Afrika, og betjener mere end 21 millioner passagerer årligt. Over halvdelen af landets flyrejser går via denne lufthavn. Lufthavnen ligger i Kempton Park, Gauteng, ikke langt fra Jo’burg, og den ligger også tæt på Pretoria. 

Tambo International Airport er centrum for sydafrikansk flytrafik, fordi den forbinder alle større byer med Pretoria og videre. De lokale ruter ind og ud af Jo’burg betjenes af syv forskellige flyselskaber, hvilket sørger for, at indenrigsrejser i landet er overkommelige og konkurrencedygtige. Der er over 20 indenrigsruter til turistattraktionsdestinationer såsom Sun City, Kruger National Park og Pilanesberg. 

Der er flere biludlejningsfirmaer i Tambo Lufthavn, såsom Capital Car Hire, First Car Rental, Bidvest Car Rental, Tempest Car Hire og Hertz. Desuden tilbyder nogle lokale hoteller shuttleservice til og fra Tambo lufthavn. Tag kontakt til dit foretrukne hotel for information om detaljer og tilgængelighed. Lufthavnen er også forbundet til byen via en togforbindelse. Togene kører fra kl. 05.15 til 22. 

Trafik

Johannesburg er en by med kontraster med ekstrem rigdom og fattigdom. Således er den bedste måde at se centrum på i bil, selv om du ikke bevæger dig langt. Der er områder, som du skal undgå, hvis du er gående. Dette er dog ikke tilfældet for hovedgaden, da den for nylig er blevet renoveret. Det er dog vigtigt at leje en bil med en automatisk låsemekanisme for at forhindre potentielle indbrud. 

Vejene i Johannesburg er ofte dobbeltsporede, store, tydeligt markerede og veludstyrede, især dem omkring Sandton-distriktet. Der er venstrekørsel, og trafikskiltene er en kombination af britiske og amerikanske systemer. Det er en god ide at overholde hastighedsgrænserne, da de håndhæves strengt, især når man nærmer sig byen. I den nordlige del er hastighedsgrænsen 100 km/t, men den falder derefter til 80 km/t, når man kommer tæt på centrum. 

Johannesburg City har mange indbyggere, og rejsende kan forvente massive trafikpropper i myldretiden. Morgenmyldretiden begynder omkring kl. 8 og varer til kl. 10. Om eftermiddagen starter det kl. 16.30 til omkring kl. 18. Når du kører i trafikken, tilrådes det at holde bildørene låst og holde øje med folk i lyskrydsene. Hvis du har brug for at parkere dit køretøj, mens du skal rundt i byen, er der mange muligheder. Nogle af de bedste parkeringspladser er King’s Parking og Small Street Parkade.

Dansk