Biludlejning New Zealand

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje New Zealand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New Zealand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

New Zealand miniguide

New Zealand
Biludlejning New Zealand

New Zealand er en ø nation beliggende i den sydvestlige Stillehav og har 4.200 tusind indbyggere (2009). Landet består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen, samt flere mindre øer. New Zealand er en geografisk isoleret land, og den nærmeste “nabo” er Australien, der ligger 2000 km væk.

Omkring 3 millioner mennesker bor i det nordlige Island, mens 1 million mennesker lever i det sydlige Island. Der er en færgeforbindelse mellem de to øer.

New Zealand har en multikulturel nation, og det officielle sprog er engelsk. Landskabet består af fjorde, snedækkede bjerge, floder, gejsere, vulkaner, regnskov og sandstrande. Den højeste top er Aoraki / Mount Cook (3.754 m), beliggende på South Island. North Island er mindre bjergrig, men her er den aktive vulkan Mount Ruapehu ..

New Zealand har unikke flora og fauna, samt mange nationalparker.

Landet har et subtropisk klima i nord, med lange, varme somre og korte milde vinter.Sommersæsonen varer fra november til april. I bjergområder er klimaet koldt med temperaturer under nul om vinteren. En mere tempereret klima i syd.

Landets hovedstad, Wellington, ligger på den sydlige spids af Nordøen og har 385.600 indbyggere i hovedstadsområdet (2008).Wellington har mange kulturelle og historiske bygninger – samt museer, kunstgallerier og årlige festivaler. Byen er også kendt for hans film og teater industrier.

Wellington er landets 3 største by i Auckland (som er nord for North Island og 1,2 millioner i hovedstadsområdet) og Christchurch (den største by i det sydlige Island med 350.000 indbyggere)

New Zealand har internationale lufthavne i byerne Wellington, Auckland og Christchurch. Landets største og travleste lufthavn er Auckland International Airport, som ligger 20 km syd for byen.

Billigerebiludlejning.dk tilbyde biludlejning til de fleste turistmål i New Zealand. Ved bestilling via Billigerebiludlejning.dk du er garanteret en lav pris på bilen, da vi sammenligner flere udbydere.