Biludlejning New Zealand

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje New Zealand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New Zealand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

New Zealand miniguide

New Zealand

Biludlejning New Zealand

New Zealand er en ø nation beliggende i den sydvestlige Stillehav og har 4.200 tusind indbyggere (2009). Landet består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen, samt flere mindre øer. New Zealand er en geografisk isoleret land, og den nærmeste “nabo” er Australien , der ligger 2000 km væk.

Omkring 3 millioner mennesker bor i det nordlige Island, mens 1 million mennesker lever i det sydlige Island. Der er en færgeforbindelse mellem de to øer.

New Zealand har en multikulturel nation, og det officielle sprog er engelsk. Landskabet består af fjorde, snedækkede bjerge, floder, gejsere, vulkaner, regnskov og sandstrande. Den højeste top er Aoraki / Mount Cook (3.754 m), beliggende på South Island. North Island er mindre bjergrig, men her er den aktive vulkan Mount Ruapehu ..

New Zealand har unikke flora og fauna, samt mange nationalparker.

Landet har et subtropisk klima i nord, med lange, varme somre og korte milde vinter.Sommersæsonen varer fra november til april. I bjergområder er klimaet koldt med temperaturer under nul om vinteren. En mere tempereret klima i syd.

Landets hovedstad, Wellington , ligger på den sydlige spids af Nordøen og har 385.600 indbyggere i hovedstadsområdet (2008).Wellington har mange kulturelle og historiske bygninger – samt museer, kunstgallerier og årlige festivaler. Byen er også kendt for hans film og teater industrier.

Wellington er landets 3 største by i Auckland (som er nord for North Island og 1,2 millioner i hovedstadsområdet) og Christchurch (den største by i det sydlige Island med 350.000 indbyggere)

New Zealand har internationale lufthavne i byerne Wellington, Auckland og Christchurch. Landets største og travleste lufthavn er Auckland International Airport , som ligger 20 km syd for byen.

Billigerebiludlejning.dk tilbyde biludlejning til de fleste turistmål i New Zealand. Ved bestilling via Billigerebiludlejning.dk du er garanteret en lav pris på bilen, da vi sammenligner flere udbydere.

Dansk