Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Auckland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Auckland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Auckland miniguide

Billeje Auckland
Biludlejning Auckland

Auckland er New Zealands største by med omkring en million indbyggere.Harbour Town er placeret på den nordlige del af Nordøen. 375.000 bor i centrum af byen mellem Waitemata Havn og Manukau Havn.

Auckland er en af verdens største sejler byer, og er kendt som byen Sails, netop på grund af de mange sejlbåde, der lever her. Fra Sky Tower, den højeste fritstående tårn på den sydlige halvkugle, med sin 328 meter, har en god udsigt over byen og havnen. Auckland har også den største koncentration af oprindelige maori i New Zealand og Auckland Museum, kan besøgende lære om Maori kultur og traditioner.Byen har andre attraktioner såsom Auckland Zoo, hvor sådanne kan se kiwi fugl, og Waitakere strande nord for Auckland, for at nævne nogle få. Besøgende kan også tage em sejltur til den vulkanske ø Rangioto.

Auckland International Airport ligger i den sydlige distrikt Mangere ca. 18 km uden for centrum.