Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Auckland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Auckland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Auckland miniguide

Billeje Auckland

Biludlejning Auckland

Auckland er New Zealands største by med omkring en million indbyggere.Harbour Town er placeret på den nordlige del af Nordøen. 375.000 bor i centrum af byen mellem Waitemata Havn og Manukau Havn.

Auckland er en af verdens største sejler byer, og er kendt som byen Sails, netop på grund af de mange sejlbåde, der lever her. Fra Sky Tower, den højeste fritstående tårn på den sydlige halvkugle, med sin 328 meter, har en god udsigt over byen og havnen. Auckland har også den største koncentration af oprindelige maori i New Zealand og Auckland Museum, kan besøgende lære om Maori kultur og traditioner.Byen har andre attraktioner såsom Auckland Zoo, hvor sådanne kan se kiwi fugl, og Waitakere strande nord for Auckland, for at nævne nogle få. Besøgende kan også tage em sejltur til den vulkanske ø Rangioto.

Auckland International Airport ligger i den sydlige distrikt Mangere ca. 18 km uden for centrum.

Dansk