Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Auckland Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Auckland Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Auckland Lufthavn miniguide

Billeje Auckland Lufthavn

Biludlejning Auckland Lufthavn

Auckland Airport (AKL) ligger 21 km syd for Auckland .Det er den største lufthavn i New Zealand og i Australien er der kun tre lufthavne, der er større end Auckland.Der er en lufthavnsbus mellem downtown Auckland og lufthavnen. Bilen udlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, både på den internationale terminal og det nationale, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty. Auckland Lufthavn blev Skytraxs pris for at være en af de top 10 lufthavne i verden i 2009.

Fra juni 2007 til juni 2008, Auckland Airport, et besøg fra 13.202.772 passagerer. De vigtigste base for den nationale selskab Air New Zealand, og den travleste internationale rute går til Sydney .Lufthavnen har en national og en international terminal, der er placeret i gåafstand fra hinanden, men der er også shuttle bus mellem terminalerne. Lufthavnen er under opførelse og forventes at være klar til World Cup i rygby i 2011.

Auckland Airport har en imponerende shoppingområde med ca 75 forskellige butikker. Udvælgelsen af caféer, barer og restauranter er også gode. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, medicinsk center, legerum for børn, et kapel, massage og konferencecenter. Det særlige ved Auckland Lufthavn er, at det også har et museum og tilbyder mini-golf og golfbaner. Hoteller i lufthavnen er Grand Chancellor Auckland lufthavn og Jet Park.

Dansk