Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Auckland Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Auckland Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Auckland Lufthavn miniguide

Billeje Auckland Lufthavn
Biludlejning Auckland Lufthavn

Auckland Airport (AKL) ligger 21 km syd for Auckland .Det er den største lufthavn i New Zealand og i Australien er der kun tre lufthavne, der er større end Auckland.Der er en lufthavnsbus mellem downtown Auckland og lufthavnen. Bilen udlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, både på den internationale terminal og det nationale, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty. Auckland Lufthavn blev Skytraxs pris for at være en af de top 10 lufthavne i verden i 2009.

Fra juni 2007 til juni 2008, Auckland Airport, et besøg fra 13.202.772 passagerer. De vigtigste base for den nationale selskab Air New Zealand, og den travleste internationale rute går til Sydney .Lufthavnen har en national og en international terminal, der er placeret i gåafstand fra hinanden, men der er også shuttle bus mellem terminalerne. Lufthavnen er under opførelse og forventes at være klar til World Cup i rygby i 2011.

Auckland Airport har en imponerende shoppingområde med ca 75 forskellige butikker. Udvælgelsen af caféer, barer og restauranter er også gode. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, medicinsk center, legerum for børn, et kapel, massage og konferencecenter. Det særlige ved Auckland Lufthavn er, at det også har et museum og tilbyder mini-golf og golfbaner. Hoteller i lufthavnen er Grand Chancellor Auckland lufthavn og Jet Park.