Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sydney

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sydney inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sydney miniguide

Billeje Sydney

Biludlejning Sydney

Sydney er den største by i Australien – og også den ældste (stiftet i 1788). Det er også hovedstaden i staten New South Wales. Byen er, både på grund af størrelsen (mere end 4 millioner indbyggere) og på grund af mangfoldigheden af udbuddet, en magtfuld turistmagnet. 70% af alle turister til Australien besøger Sydney.

Byen har naturligvis alt, hvad du ville forvente fra en metropol af denne størrelse. Når det kommer til særlige individuelle attraktioner, dog tage Opera House en unik position. Med sin sejl-formede arkitektur, og den centrale beliggenhed i havneområdet, bygningen – tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon – en af de 20 århundredes mest berømte strukturer. Sydney Opera House er faktisk en UNESCO World Heritage List. Andre populære steder er broen Sydney Harbour Bridge, den 305 meter høje Sydney Tower og den imponerende park Sydney Botanic Gardens. Sydney’s skyline er ellers domineret af moderne skyskrabere.

Sydney er også kendt for sine mange usædvanligt smukke strande. Den mest berømte af dem er Bondi Beach – hvor mange film, tv-serier og musikvideoer registreres.

Australiens største lufthavn – Kingsford Smith International Airport – ligger 9 miles syd for Sydney centrum.
Sydney er en af vores mest populære destinationer for biludlejning. Vores unikke søgemaskine har en bred vifte af udlejningsbiler til billige priser, fordi de opnåede priser fra flere virksomheder

Dansk