Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sydney

Biludlejning er uden sammenlignning den bedste måde at udforske en destination på. Selv om mange transportmuligheder er tilgængelige, giver biludlejningsfirmaer dig muligheden for at operere efter din egen tidsplan. I stedet for at vente på en tog- eller busforbindelse kan du hurtigt komme til din destination uden besvær. Som følge deraf sparer du penge på transport, og kan nyde dit privatliv, når du udforsker nærområdet. Denne artikel handler om, hvordan du kan bruge billeje i Sydney. 

Guide til Sydney

Billeje Sydney

Biludlejning Sydney

Sydney er hovedstaden i New South Wales i Australien. Iflg. tallene for 2018 er byen en af de største byer i landet med et befolkningstal på 5,23 millioner. Den dækker et område på over 12.368 km2, og de bedste måneder at besøge byen er mellem september og november. Du kan også tage en tur hertil mellem marts og maj, når temperaturerne er behagelige, og turisttrafikken er overkommelig. Desuden kan du spare penge på udgifter til flyrejser i denne periode. Da Australien ligger på den sydlige halvkugle, oplever Sydney det varmeste vejr og den højeste turisttrafik mellem december og februar. 

Sydney er en afslappet by ved vandet med nogle af de bedste surfsteder, vartegn og aktiviteter på den sydlige halvkugle. Hvis du længes efter et liv ved havnefronten til at slappe af og stresse ned efter en lang periode med arbejde, tilbyder denne australske destination det bedste og meget mere. Operahuset giver dig mulighed for at se et show på vartegnet ved havnefronten, der er designet som en sejlbåd. Du kan også besøge andre ikoniske vartegn såsom The Rocks, Darling Harbour eller de sneklædte bjerge. Med en kombination af både lokal og britisk livsstil er den pulserende by det første stop for førstegangs Aussie-turister. 

  • Sydney Harbour Bridge 
  • Sydney Opera House 

Så snart du er landet i byen, har du mulighed for at udforske andre byer og købstæder i nærheden. Du kan besøge det indre Sydney, Sydney øst, Sydney syd eller køre til sydkysten. Byen er desuden populær for sine magiske vartegn som Darling Harbour, Circular Quay, Manly Beach og Royal Botanic Garden. Hvis du planlægger at besøge denne australske by på din næste rejse, er biludlejning den bedste måde at udforske byen på. Forskellige serviceudbydere tilbyder biludlejningstjenester, der fører dig til næsten enhver destination i og uden for byen. 

Sydney er en af de mest besøgte destinationer i Australien og Stillehavet. Ifølge Sydneys turiststatistik havde byen i 2019 21,9 milliarder dollars i samlet indenlandsk og internationalt forbrug pr. marts 2019. I samme periode registrerede Sydney 31 millioner overnatninger, der blev tilbragt af indenlandske besøgende, og hver besøgende opholdt sig i gennemsnit 2,7 nætter. Disse tal er resultatet af de gode ting, som Sydney har at tilbyde. Sydneysiders er venlige mennesker, der byder turister og besøgende fra hele kloden velkommen. Faktisk er byen utroligt mangfoldig, og er arnested for musik, kogekunst, religion og kunst. 

Gå på opdagelse med din lejebil

Når du har fået en lejebil fra en af de pålidelige udbydere, kan du praktisk talt udforske enhver del af Sydney. Biludlejning anbefales, hvis du planlægger at besøge forskellige byer eller nærliggende Aussie-attraktioner. Nogle seværdigheder ligger langt fra bus- og togterminaler, hvorfor du har brug for en bil til at transportere dig lige til din foretrukne destination. Hvis du fx vælger en dagtur uden for Sydney, er billeje den bedste mulighed. Interessante steder at besøge er bl.a. Lord Howe Island, Sydney West, Outback NSW og mange flere. 

Så mangfoldig som byen er, tilbyder Sydney en bred vifte af hoteller og restauranter, der passer til enhver gæst. Du kan finde den rette mad til dig, uanset dit oprindelsesland. Dyre hoteller i Sydney er rangeret efter klasse og brugerbedømmelse baseret på TripAdvisor. Populære restauranter inkluderer Amora Hotel Jamison Sydney, som er et femstjernet hotel beliggende på 11 Jamison Street. Med en samlet bedømmelse på 4‚5 stjerner og over 10.000 positive anmeldelser fra besøgende kan hotellet bryste sig af de bedste faciliteter, herunder et kontorcenter, pools, gratis wi-fi, restauranter med varieret mad og meget mere. 

Et andet hotel, som er værd at nævne, er Intercontinental Sydney, som ligger på 117 Macquarie Street. Hotellet har over 5.000 positive kundeanmeldelser og en samlet gæstevurdering på 4,5 stjerner. Hotellet tilbyder gratis wi-fi, restauranter, pools og et kontorcenter. Andre hoteller i topklasse i Sydney omfatter Four Seasons og Park Hyatt, der begge tilbyder topfaciliteter ligesom de to foregående. Maden er yderst varieret, og de bedste restauranter fokuserer på internationale retter til kinesiske, græske og italienske gæster. At finde mad, der er mere australsk er svært, da fødevareindustrien er stærkt påvirket af fremmede kulturer. 

Sydney Harbour Bridge: Dette ikoniske vartegn ligger ved siden af Operahuset. Lokalbefolkningen kalder det “Coathanger” – en tårnhøj sammensætning af de største stålbuer i verden. For at få den bedste oplevelse, skal du tilmelde dig en broklatring! Det giver de bedste udsigter over det turkisblå vand, og du kan tage fantastiske billeder af færgerne. Broen er designet som en sejlbåd, og er skabt af den danske arkitekt Jørn Utzon. Den storslåede akustik, der bliver leveret af over en million fliser på taget, er bare en del af dette bygningsværk – der er meget mere. 

Lufthavne

Sydney lufthavn ligger tæt på Botany Bay, Mascot. Der er forskellige muligheder for at komme til lufthavnen, bl.a. bil, bus eller tog. Lufthavnen betjener over 40 millioner passagerer hvert år, hvilket gør den til den travleste lufthavn i Australien. Med en beliggenhed knap 9 km fra Sydneys centrale forretningsdistrikt er der kun få minutters kørsel til og fra lufthavnen. Flere end 35 flyselskaber bruger Sydney lufthavn dagligt, da den forbinder byen til forskellige destinationer rundt om i verden. Den internationale terminal (T1) håndterer kun internationale fly. Husk at bekræfte flynummer på din billet, inden du rejser. 

Uanset om du vælger at rejse som enkeltperson eller som gruppe, kan du fince en velegnet biludlejningsservice, der imødekommer dine behov. Du kan vælge en elegant luksusbil eller en rummelig varevogn til familie- eller grupperejser. Tjek med din biludlejer, hvad gebyrer og politikker vedrørende brændstof er. Det anbefales også at kigge rundt og sammenligne gebyrer og kvalitet af de tilbudte servicer. Samlet set er biludlejningsfirmaer tilgængelige i lufthavnen, og du finder hel sikkert et, der imødekommer dine behov og din pengepung! 

Biludlejningsfirmaer, der er tilgængelige i Sydney lufthavn, er Avis Car Rental, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og Thrifty. Hvert firma har et kontor på strategiske steder i lufthavnen såvel som kontaktnumre, som du kan bruge til bookingordninger. Når du har fået en bil, kan du nemt bevæge dig rundt i Sydney og besøge dine foretrukne destinationer i og uden for byen. Med denne rejsemulighed sparer du tid og penge, som du ellers ville bruge på tog og busser. 

Trafik

Trafikken i Sydney var tidligere et problem, som ofte blev betragtet som det værste i Australien, især i begyndelsen af 2000-tallet. Med opførelsen af nye motorveje er den daglige transport i byen dog nu håndterbar. Westlink M7 er en af de bymæssige motorveje i Sydney, der forbinder tre andre motorveje. Derfor kan du nemt bevæge dig rundt, og da du har en lejebil, kan du følge en personlig plan for at undgå forsinkelser og trafikpropper. 

Vejene i og omkring Sydney er super. Vejrforholdene kan dog have en smule indflydelse på motorvejene, så det er vigtigt at få vejropdateringer inden din rejse. Desuden kan du ved hjælp af din tour guide lære om genvejsruterne og spare brændstof og tid, mens du udforsker byen. Hvad angår hastighedsgrænser, skal du have oplysninger om dette, inden du kører for at undgå konflikt med færdselspolitiet. Det bedste er at forstå loven i landet, så du opfylder alle kravene under dit ophold. 

Parkeringsmuligheder er et andet problem at overveje. En travl lufthavn betyder, at det kan være vanskeligt at finde parkering i lufthavnen. Dette er dog ikke rigtigt tilfældet, da lufthavnen tilbyder forskellige parkeringsmuligheder. Rejsende kan fx bruge parkering på stedet i lufthavnen. Dette giver dig mulighed for at være i nærheden af terminalerne, hvilket vil sige, at der ikke er nogen forsinkelser. Disse parkeringspladser er dog de dyreste. Du bør også undersøge lufthavnens transferservice. Internationale rejsende kan bruge P7-parkering ved lufthavnen, mens andre steder som P1, P2 og P3 er beregnet til indenlandske terminaler.

Dansk