Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sydney Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sydney Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sydney Lufthavn miniguide

Townsville
Biludlejning Sydney Lufthavn

Sydney lufthavn (SYD), også kendt som Kingsford Smith Airport ligger 8 km fra Sydney -forstaden Mascot. Lufthavnen kan prale af flere internationale priser fra både Condé Nast og Skytrax. Der er gode busforbindelser og en ny jernbaneforbindelse mellem lufthavnen og Sydney forlader hvert tiende minut. Seks forskellige biludlejningsfirmaer placeret på lufthavnen.

Lufthavnen er en af de ældste i verden med en historie som går tilbage til 1919. I 2008 32.900 tusind passagerer besøge over lufthavnen. Flyselskaber Qantas, Jetstar og Virgin Blue har hovedkvarter her. Lufthavnen har tre terminaler, det internationale er adskilt fra de to andre med en bane. Ruten mellem Sydney og Melbourne er den travleste i verden. De mest populære internationale destinationer er Auckland, Singapore og Hong Kong.

Lufthavnen har en meget godt udvalg af restauranter og butikker. I løbet af 2010, internationale terminal opgradere, især shopping faciliteter forbedres. Der er trådløst internet overalt i lufthavnen