Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sydney Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sydney Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sydney Lufthavn miniguide

Townsville

Biludlejning Sydney Lufthavn

Sydney lufthavn (SYD), også kendt som Kingsford Smith Airport ligger 8 km fra Sydney -forstaden Mascot. Lufthavnen kan prale af flere internationale priser fra både Condé Nast og Skytrax. Der er gode busforbindelser og en ny jernbaneforbindelse mellem lufthavnen og Sydney forlader hvert tiende minut. Seks forskellige biludlejningsfirmaer placeret på lufthavnen.

Lufthavnen er en af de ældste i verden med en historie som går tilbage til 1919. I 2008 32.900 tusind passagerer besøge over lufthavnen. Flyselskaber Qantas, Jetstar og Virgin Blue har hovedkvarter her. Lufthavnen har tre terminaler, det internationale er adskilt fra de to andre med en bane. Ruten mellem Sydney og Melbourne er den travleste i verden. De mest populære internationale destinationer er Auckland, Singapore og Hong Kong.

Lufthavnen har en meget godt udvalg af restauranter og butikker. I løbet af 2010, internationale terminal opgradere, især shopping faciliteter forbedres. Der er trådløst internet overalt i lufthavnen

Dansk