Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Melbourne Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Melbourne Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Melbourne Lufthavn miniguide

Melbourne Lufthavn
Biludlejning Melbourne Lufthavn

Melbourne Airport (MEL) ligger ca 23 km nordvest for Melbourne City. Det tager cirka 25 minutters kørsel fra Melbourne by og lufthavnen. Det er Australiens næststørste lufthavn for Sydney. I 2003 lufthavnen, den berømte International Air Transport Association’s (IATA) Eagle Award for bedste service. Seks forskellige internationale biludlejningsfirmaer tilbyder biludlejning, herunder Avis, Budget og Hertz. Skybus lufthavnsbus bus kører til og fra Melbourne by hvert tiende minut.

Fra juni 2007 til juni 2008, 24.260.000 passagerer besøger lufthavnen. Hele 41 procent besøgte lufthavnen på grund af ferie. Fra Melbourne, en flyvning på de fleste større internationale destinationer uden jord på en anden lufthavn i Australien. Qantas og Virgin Blue har lufthavnen som deres vigtigste base.

Lufthavnen har et godt udvalg af restauranter og cafeer med mad fra forskellige dele af verden. FØRSTE Skat og Duty Free har fire butikker i den internationale terminal og to tilbud prisgaranti. Hilton Melbourne Airport er knyttet til den internationale terminal ved en overdækket gang.