Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Melbourne Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Melbourne Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Melbourne Lufthavn miniguide

Melbourne Lufthavn

Biludlejning Melbourne Lufthavn

Melbourne Airport (MEL) ligger ca 23 km nordvest for Melbourne City . Det tager cirka 25 minutters kørsel fra Melbourne by og lufthavnen. Det er Australiens næststørste lufthavn for Sydney. I 2003 lufthavnen, den berømte International Air Transport Association’s (IATA) Eagle Award for bedste service. Seks forskellige internationale biludlejningsfirmaer tilbyder biludlejning, herunder Avis, Budget og Hertz. Skybus lufthavnsbus bus kører til og fra Melbourne by hvert tiende minut.

Fra juni 2007 til juni 2008, 24.260.000 passagerer besøger lufthavnen. Hele 41 procent besøgte lufthavnen på grund af ferie. Fra Melbourne, en flyvning på de fleste større internationale destinationer uden jord på en anden lufthavn i Australien . Qantas og Virgin Blue har lufthavnen som deres vigtigste base.

Lufthavnen har et godt udvalg af restauranter og cafeer med mad fra forskellige dele af verden. FØRSTE Skat og Duty Free har fire butikker i den internationale terminal og to tilbud prisgaranti. Hilton Melbourne Airport er knyttet til den internationale terminal ved en overdækket gang.

Dansk