Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Melbourne

Er din næste destination Melbourne? Hvis svaret er ja, så har du valgt et vidunderligt sted at tilbringe din næste ferie. Hvis du overvejer, hvordan du kan udforske byen hurtigt og nemt uden at trækkes med offentlig transport, kan du vælge at bruge en biludlejningsservice. Der er adskillige prisbillige biludlejningsfirmaer, som kan hjælpe dig med dette helt uden stress. Og vigtigst af det hele så ligger mange af disse i selve lufthavnen eller lige i nærheden. 

Guide til Melbourne

Billeje Melbourne

Biludlejning Melbourne

Melbourne er hovedstaden og den mest befolkede by i staten Victoria i Australien. Den har et indbyggertal på 5 millioner mennesker og består af et byområde med 31 kommuner. Som en ekstra lille detalje kan nævnes, at indbyggerne bliver kaldt “Melbournians”. Ja, det er rigtigt. Melbourne har en meget forskelligartet økonomi med særlig styrke indenfor finans, research, fremstillingsvirksomhed, informationsteknologi, transport, uddannelse, logistik og turisme. Byen er hjemsted for en af verdens største minedriftsvirksomheder, BHP Billiton, samt adskillige store virksomheder mht. overskud og markedsandele. 

Melbourne grænser op til Sunbury mod nordvest. Yarra Glen og Healesville ligger nordøst for byen, og Beaconsfield ligger mod vest. Selv med byens kommercielle er den stadig hjemsted for mange af de mest kendte kulturelle institutioner i landet som fx Melbourne Cricket Ground, National Gallery of Victoria og den verdensarvslistede Royal Exhibition Building. Melbourne fremviser en rig kulturel arv, der også inkluderer sport, museer, kunst og teater mm. 

På nuværende tidspunkt har du sikkert allerede udvalgt nogle seværdigheder, du gerne vil besøge, men vi har nogle interessante forslag til steder, som du også kunne se under dit ophold i Melbourne. Først på listen er Federation Square. Denne bygning blev bestilt i 2002 for at mindes 100 års føderation, og siden er den blevet en naturlig del af byen og er et godt sted for turister at udforske og tage på sightseeing. 

Du kan også tjekke museet National Gallery of Victoria (NGV) ud. Det huser mere end 70.000 kunstværker på to adresser i byen. Kunstværkerne består af australske kunstformer og international kunst fra Europa og Asien. Et populært maleri, som du finder i NGV, er Den Grædende Kvinde, som er malet af selveste Picasso. Bygningen er berømt for den store sal, som har farverige glaslofter. For at få det bedste overblik over denne skønhed, lægger besøgende sig ofte på gulvet for at kigge op i loftet. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Når du er vel ankommet til Melbourne og har fået lejet en bil, er du så klar til at kunne komme nemt rundt og samtidig bevare lidt privatliv. Fra Melbourne kan du tage en køretur til Mount Evelyn, som ligger 45 km nordøst for byen. Regionen er en forstad til Melbourne, og er hjemsted for parker, naturområder og sportsaktiviteter. En populær park er Warburton Trail, der tilbyder gå- og cykelture på en rute fra Lilydale til Warburton. 

Du kan også tage en tur til forstaden Ferntree Gully 30 km øst for Melbourne centrum. Den ligger i udkanten af Melbourne, og kan prale af en solid økonomi med bl.a. togtransport, sport og et indkøbscenter. Bydelen er også hjemsted for interessante personligheder som Pippa Black, Justin Huber og Michael Nakamura. Hvis du vil forkæle dig selv lidt, skulle du besøge indkøbscentret, udforske restauranter og caféer og prøve nogle af specialiteterne. 

Hvis du har tid, bør du også tjekke bydelen Moorabbin ud. Den ligger ca. 19 km sydøst for Melbourne centrum. Dette beboelsesområde har eksisteret siden midten af 1960’erne. Moorabbin har et hovedsagligt kulturelt fokus på sport og uddannelse. Det har også nogle bemærkelsværdige industrielle aktiviteter, særligt på områder som transport og boliger. 

Lufthavne

Tæt på Melbourne ligger flere internationale lufthavne, og den største er Melbourne Airport. Denne lufthavn betjener Melbourne med fire terminaler. Du kan benytte forskellige biludlejningsfirmaer direkte i lufthavnen. Nogle af disse selskaber er Alpha, Spendless og Hertz, og mange af dem tilbyder online reservation, så du kan leje en bil nemt og bekvemt. 

En anden lufthavn er Avalon, som er en af de travleste lufthavne i Australien. Den har én terminal, der kan håndtere seks indenrigsafgange i timen. Lufthavnen tilbyder også forskellige muligheder for biludlejning, fx Avis, Redsport og Europcar. I lufthavnen er der 1.500 parkeringspladser, passagerafsætning og -opsamling samt en taxaholdeplads. 

En anden populær lufthavn er Moorabbin Airport. Selv om denne lufhavn deler navn med en af de byområder, vi tidligere har nævnt, ligger den faktisk ikke i dette område, men tæt på i en anden Melbourne-forstad. Lufthavnen har også forskellige muligheder for billeje som fx Hertz og Budget. Efter besøget i Melbourne tager folk ofte videre til Sydney, Brisbane og Adelaide. 

Trafik

Melbourne har et velforbundet vejnet primært på grund af den store industrielle aktivitet i byen. Du kan nemt komme til de forskellige dele af byen takket være dette netværk af veje. På normale dage oplever byen let trafik, men det kan hurtigt ændre sig ved sportsturneringer som Australian Open. Generelt er hastighedsgrænsen på støre veje og gader i Melbourne by 40 km/t. 

Inden du kører, bør du tjekke med dit hotel, hvor du skal bo i forhold til de særlige trafikregler, som måtte gælde på den rute, du skal køre. Du skal også vide, at der er adskillige parkeringsmuligheder i byens centrum. Nogle få af dem, der kan nævnes, er Queen Victoria Market Parking, Mint Car Park og Lonsdale Street Car Park.

Dansk