Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brisbane

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brisbane inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brisbane miniguide

Billeje Brisbane

Biludlejning Brisbane

Havnebyen Brisbane er beliggende på Australiens sydøstkyst, og er hovedstaden i staten Queensland. Byen har cirka 1,8 millioner indbyggere og er den 3. største efter Sydney og Melbourne . River Brisbane River løber gennem byen, og den højeste top er Mount Cooter-Tha beliggende 287 m.

Brisbane har et behageligt subtropisk klima, med varme og fugtige somre og tørre, tempererede vin. Varmeste måned er januar med 25 grader i gennemsnit temperatur.

Berømte seværdigheder og turistattraktioner i Brisbane omfatte Bridge Story Bridge – som åbnede i 1940, rådhuset med ur tårn fra 1930, Museum of Brisbane – med kunstudstillinger, Southbank Parkland – en dejlig park for hele familien med pariserhjul, kunstige strand og restauranter.

Ca. 7 km fra centrum (i en forstad til Toowong) – ved foden af Mount Cooter-Tha – du kan besøge byens botaniske have og en Planetarium.

Brisbane har også gode shopping i byens mange butikker og indkøbscentre, og et varieret natteliv.
Brisbane International Airport ligger 20 km nordøst for centrum.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning over hele Australien, herunder Brisbane og Brisbane Airport. . Alle priser er angivet på bilen, herunder de nødvendige forsikringer og fri km.

Dansk