Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brisbane

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brisbane inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brisbane miniguide

Billeje Brisbane
Biludlejning Brisbane

Havnebyen Brisbane er beliggende på Australiens sydøstkyst, og er hovedstaden i staten Queensland. Byen har cirka 1,8 millioner indbyggere og er den 3. største efter Sydney og Melbourne. River Brisbane River løber gennem byen, og den højeste top er Mount Cooter-Tha beliggende 287 m.

Brisbane har et behageligt subtropisk klima, med varme og fugtige somre og tørre, tempererede vin. Varmeste måned er januar med 25 grader i gennemsnit temperatur.

Berømte seværdigheder og turistattraktioner i Brisbane omfatte Bridge Story Bridge – som åbnede i 1940, rådhuset med ur tårn fra 1930, Museum of Brisbane – med kunstudstillinger, Southbank Parkland – en dejlig park for hele familien med pariserhjul, kunstige strand og restauranter.

Ca. 7 km fra centrum (i en forstad til Toowong) – ved foden af Mount Cooter-Tha – du kan besøge byens botaniske have og en Planetarium.

Brisbane har også gode shopping i byens mange butikker og indkøbscentre, og et varieret natteliv.
Brisbane International Airport ligger 20 km nordøst for centrum.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning over hele Australien, herunder Brisbane og Brisbane Airport. . Alle priser er angivet på bilen, herunder de nødvendige forsikringer og fri km.