Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brisbane Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brisbane Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brisbane Lufthavn miniguide

Billeje Brisbane Lufthavn

Biludlejning Brisbane Lufthavn

Brisbane Airport (BNE) ligger 13 km nordøst for Brisbane .Den er den tredje største lufthavn i Australien.Blandt transport muligheder til og fra lufthavnen taxi, bus og tog. Seks forskellige selskaber tilbyder billeje. I valget i 2008 lufthavnen Skytracks pris at være det mest bekvemme lufthavn i verden.

I 2008 millioner passagerer besøge 19,2 lufthavnen. 29 forskellige internationale destinationer kan nås fra Brisbane , hvor Brisbane hvor Auckland, Singapore og Christchurch er de travleste internationale destinationer.Lufthavnen er under udvikling, og forventer, at passageren tal vil stige til 25 millioner i 2015.

Når det drejer sig om shopping, som lufthavnen har flere specialbutikker, herunder et godt udvalg af læder og australske håndværk plus skat. Den internationale terminal har 11 forskellige restauranter med et bredt udvalg af mad og drikke. Novotel Brisbane Hotel åbnede i 2009 som det første hotel i lufthavnen.

Dansk