Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brisbane Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brisbane Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brisbane Lufthavn miniguide

Billeje Brisbane Lufthavn
Biludlejning Brisbane Lufthavn

Brisbane Airport (BNE) ligger 13 km nordøst for Brisbane .Den er den tredje største lufthavn i Australien.Blandt transport muligheder til og fra lufthavnen taxi, bus og tog. Seks forskellige selskaber tilbyder billeje. I valget i 2008 lufthavnen Skytracks pris at være det mest bekvemme lufthavn i verden.

I 2008 millioner passagerer besøge 19,2 lufthavnen. 29 forskellige internationale destinationer kan nås fra Brisbane, hvor Brisbane hvor Auckland, Singapore og Christchurch er de travleste internationale destinationer.Lufthavnen er under udvikling, og forventer, at passageren tal vil stige til 25 millioner i 2015.

Når det drejer sig om shopping, som lufthavnen har flere specialbutikker, herunder et godt udvalg af læder og australske håndværk plus skat. Den internationale terminal har 11 forskellige restauranter med et bredt udvalg af mad og drikke. Novotel Brisbane Hotel åbnede i 2009 som det første hotel i lufthavnen.