Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Christchurch

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Christchurch inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Christchurch miniguide

Billeje Christchurch
Biludlejning Christchurch

Christchurch ligger på østlige side af South Island, i Canterbury-regionen. De kystnære Byen har 340.000 indbyggere, er South Island’s største by. Det er også New Zealands andenstørste by. Christchuch ligger ti kilometer nordvest for havnen i Lyttleton i den sydlige del af Pegasus Bay.

Christchurch er også kendt som “Garden City of the Plains”, fordi byen fungerer som en levering base for forskning i Antarktis. Byen blev grundlagt i 1848 har attraktioner som Scott’s base, en kunst, teater, Christ Church Cathedral og Christchurch casino.I februar byen er vært for festivalen romantik, i november, er det både karneval og hestevæddeløb. Byen er et godt udgangspunkt for dem, der ønsker at stå på ski på øen. Christchurch har et tempereret klima med en gennemsnitlig temperatur på 22,5 grader Celsius i januar og 11,3 grader i juli. Byen har omkring 70 dage frost om året

Christchurch International Airport ligger 12 miles nord for downtown i Harewood.