Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Christchurch Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Christchurch Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Christchurch Lufthavn miniguide

Billeje Christchurch Lufthavn

Biludlejning Christchurch Lufthavn

Christchurch International Airport (CHC) ligger 12 km uden for Christchurch og New Zealand 2 største lufthavn.Der er en bus mellem lufthavnen og byen. Der er gode muligheder for at leje en bil i lufthavnen, de virksomheder der er til stede, er Avis, Budget, Hertz, Europcar, Maui Rentals, Thrifty, Britz og Backpacker autocampere.

6.037.729 passagerer stoppet i lufthavnen i 2008. Lufthavnen har to terminaler, men det er hensigten, at disse to skulle slåas sammen og være klar som en terminal i løbet af 2010. Fra Christchurch, en flyver til ni forskellige internationale destinationer i Asien og Australien .De vigtigste base for flyselskabet Pacific Blue.

Christchurch Airport har alle 35 forskellige butikker og et godt udvalg af caféer, barer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer et apotek, trådløst internet, bank, business center og frisør. Det gælder især for familier, da det giver legerum og forskellige typer for underholdning. New Zealand’s International Antarktis Centret er en 5 minutters gang fra lufthavnen. Sudima Hotel Christchurch Airport er også 5 minutters gang fra terminalen.

Dansk