Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Christchurch Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Christchurch Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Christchurch Lufthavn miniguide

Billeje Christchurch Lufthavn
Biludlejning Christchurch Lufthavn

Christchurch International Airport (CHC) ligger 12 km uden for Christchurch og New Zealand 2 største lufthavn.Der er en bus mellem lufthavnen og byen. Der er gode muligheder for at leje en bil i lufthavnen, de virksomheder der er til stede, er Avis, Budget, Hertz, Europcar, Maui Rentals, Thrifty, Britz og Backpacker autocampere.

6.037.729 passagerer stoppet i lufthavnen i 2008. Lufthavnen har to terminaler, men det er hensigten, at disse to skulle slåas sammen og være klar som en terminal i løbet af 2010. Fra Christchurch, en flyver til ni forskellige internationale destinationer i Asien og Australien .De vigtigste base for flyselskabet Pacific Blue.

Christchurch Airport har alle 35 forskellige butikker og et godt udvalg af caféer, barer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer et apotek, trådløst internet, bank, business center og frisør. Det gælder især for familier, da det giver legerum og forskellige typer for underholdning. New Zealand’s International Antarktis Centret er en 5 minutters gang fra lufthavnen. Sudima Hotel Christchurch Airport er også 5 minutters gang fra terminalen.