Biludlejning Singapore

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Singapore

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Singapore inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Singapore miniguide

Billeje Singapore

Biludlejning Singapore

Singapore er en lille republik ligger på den sydlige spids af Malay Peninsula (Malay Peninsula) i Østasien. Området er ikke mere end 693 km2. Det er en ø nation, der stort set består af storbyen Singapore (4,6 mill.innb. I 2009), hvilket naturligvis også er hovedstaden. Den økonomiske udvikling har i de senere år været meget stærk, og landet / byen har en befolkning med konstant høj levestandard. Singapore er en multikulturel føler – og også de fire officielle sprog: kinesisk, malajisk, tamil og engelsk.

Lidt off-center, der er flere naturreservater, hvor små områder af øens oprindelige tropiske regnskov (herunder sump og mangroveskove) er bevaret. Klimaet er tropisk og relativt fugtigt og varmt. Den gennemsnitlige årlige temperatur er omkring 27 grader C. Singapore Island er relativt flad, og det højeste punkt – Bukit Timah – er ikke mere end 163 m over havets overflade.

Der er en række turistattraktioner i Singapore. Blandt de mest populære er den zoologiske have, hvor dyrene frembydes i deres naturlige omgivelser, hvor du kan gå på en nat safari. Ellers nævnes rekreative område Sentosa, såsom omfatter flere store strande.

Singapore er en af verdens travleste havne, og er på mange måder en nøgle trafikknudepunkt i Østasien. Den vigtigste lufthavn er Changi International Airport er det 5. største lufthavn i Asien.

Biludlejning er tilgængelig på flere steder i Singapore gennem Billigerebiludlejning.dk. Den pris, du ser, er den, du betaler, og omfatter enhver lufthavn skat, ubegrænset kilometertal og alle forsikringer.

Populære destinationer

Dansk