Biludlejning Singapore

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Singapore

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Singapore inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Singapore miniguide

Billeje Singapore
Biludlejning Singapore

Singapore er en lille republik ligger på den sydlige spids af Malay Peninsula (Malay Peninsula) i Østasien. Området er ikke mere end 693 km2. Det er en ø nation, der stort set består af storbyen Singapore (4,6 mill.innb. I 2009), hvilket naturligvis også er hovedstaden. Den økonomiske udvikling har i de senere år været meget stærk, og landet / byen har en befolkning med konstant høj levestandard. Singapore er en multikulturel føler – og også de fire officielle sprog: kinesisk, malajisk, tamil og engelsk.

Lidt off-center, der er flere naturreservater, hvor små områder af øens oprindelige tropiske regnskov (herunder sump og mangroveskove) er bevaret. Klimaet er tropisk og relativt fugtigt og varmt. Den gennemsnitlige årlige temperatur er omkring 27 grader C. Singapore Island er relativt flad, og det højeste punkt – Bukit Timah – er ikke mere end 163 m over havets overflade.

Der er en række turistattraktioner i Singapore. Blandt de mest populære er den zoologiske have, hvor dyrene frembydes i deres naturlige omgivelser, hvor du kan gå på en nat safari. Ellers nævnes rekreative område Sentosa, såsom omfatter flere store strande.

Singapore er en af verdens travleste havne, og er på mange måder en nøgle trafikknudepunkt i Østasien. Den vigtigste lufthavn er Changi International Airport er det 5. største lufthavn i Asien.

Biludlejning er tilgængelig på flere steder i Singapore gennem Billigerebiludlejning.dk. Den pris, du ser, er den, du betaler, og omfatter enhver lufthavn skat, ubegrænset kilometertal og alle forsikringer.

Billeje destinationer