Biludlejning Australien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Australien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Australien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Australien miniguide

Billeje Australien
Biludlejning Australien

Australien er en del af Oceanien, som er beliggende i den sydlige halvkugle – med Stillehavet i øst og Det Indiske Ocean i vest. Landet er beliggende nordvest for New Zealand og syd for Indonesien, Østtimor og Papua Ny Guinea. Australien har 22.100 tusind indbyggere (2010), og er de 6 største land i verden med hensyn til rummet.
Australiens højeste bjerg er Mount Koscioszko, der ligger 2229 meter over havets overflade.

Landet har en tropisk savanne klima i nord – i ørkenområder, regnskove og sletter. Centrale dele af landet har ørkenklima med store tørre områder, og Australiens øst-og vestkysten har et subtropisk klima. Langs den sydøstlige kyst er et tempereret klima.

Australien er et populært rejsemål. Landet er kendt for sine mange nationalparker med smuk natur, dens unikke dyreliv – samt de mange sandstrande langs kysten. Verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der ligger på Australiens nordøst kyst og er et af landets største turistattraktioner.

Australiens hovedstad Canberra har 341.000 indbyggere (2009), som ligger sydøst for det land, mellem det vigtige og berømte byer i Sydney (4,3 millioner indbyggere) og Melbourne (3,8 millioner indbyggere).

Andre folkerige byer i Australien er Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide, Newcastle og Gold Coast.

Australien har flere internationale lufthavne og Sydney Lufthavn – ligger 7 km syd for Sydney centrum – er landets største.

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil ved alle større lufthavne og byer i Australien. Prøv søgemaskinen ovenfor for at få adgang til en øjeblikkelig reservation.