Biludlejning Australien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Australien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Australien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Australien miniguide

Billeje Australien

Biludlejning Australien

Australien er en del af Oceanien, som er beliggende i den sydlige halvkugle – med Stillehavet i øst og Det Indiske Ocean i vest. Landet er beliggende nordvest for New Zealand og syd for Indonesien, Østtimor og Papua Ny Guinea. Australien har 22.100 tusind indbyggere (2010), og er de 6 største land i verden med hensyn til rummet.
Australiens højeste bjerg er Mount Koscioszko, der ligger 2229 meter over havets overflade.

Landet har en tropisk savanne klima i nord – i ørkenområder, regnskove og sletter. Centrale dele af landet har ørkenklima med store tørre områder, og Australiens øst-og vestkysten har et subtropisk klima. Langs den sydøstlige kyst er et tempereret klima.

Australien er et populært rejsemål. Landet er kendt for sine mange nationalparker med smuk natur, dens unikke dyreliv – samt de mange sandstrande langs kysten. Verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der ligger på Australiens nordøst kyst og er et af landets største turistattraktioner.

Australiens hovedstad Canberra har 341.000 indbyggere (2009), som ligger sydøst for det land, mellem det vigtige og berømte byer i Sydney (4,3 millioner indbyggere) og Melbourne (3,8 millioner indbyggere).

Andre folkerige byer i Australien er Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide, Newcastle og Gold Coast.

Australien har flere internationale lufthavne og Sydney Lufthavn – ligger 7 km syd for Sydney centrum – er landets største.

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil ved alle større lufthavne og byer i Australien. Prøv søgemaskinen ovenfor for at få adgang til en øjeblikkelig reservation.

Dansk