Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Perth Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Perth Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Perth Lufthavn miniguide

Billeje Perth Lufthavn
Biludlejning Perth Lufthavn – Foto: © Planegeezer

Perth Airport (PER) har en særskilt terminal for internationale flyvninger (Terminal 1) og indenlandske flyvninger (Terminal 2 og 3). Terminal 1 ligger 17 km fra byen Perth, mens de to indenlandske terminaler er placeret 12 km fra byen. Der er 11 km mellem de to terminaler, og en dedikeret bus tilbyder kørsel. Blandt transport muligheder til og fra lufthavnen bus og taxa. Seks forskellige selskaber tilbyder billeje.

Perth Lufthavn er den fjerde største i Australien. Væksten er stor, i første halvdel af 2007, Willi Graf i 1913, pct. Fra juni 2008 til juni 2009 var 9.735.117 passagerer besøg i lufthavnen. Den travleste internationale destinationer er Singapore, Dubai og Ngurah Rai. Lufthavnen vil nu opgradere til at modtage mere passaskerer. Den internationale terminal har skatte-fri og

seks forskellige bagerier.

Trådløst internet til rådighed i hele terminalen 3 og ved afrejsen området Terminal 1 Der er flere hoteller i nærheden henvendte Bell Inn Eyre mindre end to km fra terminal 1