Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Perth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Perth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Perth miniguide

Billeje Perth

Biludlejning Perth

Perth, hovedstaden i den stat, Western Australien, er – med sine 1.650 tusind indbyggere (2009) – Australien’s 4. største by. Det blev grundlagt i 1869 på bredden af Swan River – i den tid meget isoleret område af Australien . Den nærmeste af de andre australske byer- Adelaide – er fra 2000 km væk. Perth havneby beliggende i en forstad til Fremantle.

Blandt sine mange attraktioner, er følgende nævnt: Kings Park (som er en stor park på en bakke med udsigt over byen) og Zoo Perth Zoo (lige syd for downtown).

Ellers øen Hereisson Island, Swan River, et populært udflugtsmål, hvor man kan opleve fritgående kænguruer. 18 km uden for Perth havnen i Fremantle er en anden ø, så mange besøg som de er i Perth: Rottne Island. Er “beboet” af den lille pung sjældne dyret “Quokka” – og var tidligere en britisk straffekoloni.

Perth har også adskillige fine sandstrande i nærheden af midten – herunder den populære City Beach.
Den internationale lufthavn Perth Airport ligger lidt sydøst for byen Guildford.

Bestil en udlejningsbil i Perth i dag. Jo hurtigere du er ude af drift, jo billigere bliver det i de fleste tilfælde. Vælg hvor i Perth du ønsker at leje en bil i søgemaskine og tryk på “Søg”. Vælg den ønskede bil og indtast dine kreditkortoplysninger

Dansk