Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Perth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Perth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Perth miniguide

Billeje Perth
Biludlejning Perth

Perth, hovedstaden i den stat, Western Australien, er – med sine 1.650 tusind indbyggere (2009) – Australien’s 4. største by. Det blev grundlagt i 1869 på bredden af Swan River – i den tid meget isoleret område af Australien. Den nærmeste af de andre australske byer- Adelaide – er fra 2000 km væk. Perth havneby beliggende i en forstad til Fremantle.

Blandt sine mange attraktioner, er følgende nævnt: Kings Park (som er en stor park på en bakke med udsigt over byen) og Zoo Perth Zoo (lige syd for downtown).

Ellers øen Hereisson Island, Swan River, et populært udflugtsmål, hvor man kan opleve fritgående kænguruer. 18 km uden for Perth havnen i Fremantle er en anden ø, så mange besøg som de er i Perth: Rottne Island. Er “beboet” af den lille pung sjældne dyret “Quokka” – og var tidligere en britisk straffekoloni.

Perth har også adskillige fine sandstrande i nærheden af midten – herunder den populære City Beach.
Den internationale lufthavn Perth Airport ligger lidt sydøst for byen Guildford.

Bestil en udlejningsbil i Perth i dag. Jo hurtigere du er ude af drift, jo billigere bliver det i de fleste tilfælde. Vælg hvor i Perth du ønsker at leje en bil i søgemaskine og tryk på “Søg”. Vælg den ønskede bil og indtast dine kreditkortoplysninger