Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Adelaide

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Adelaide inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Adelaide miniguide

Billeje Adelaide
Biludlejning Adelaide

Adelaide (1,1 millioner indbyggere i 2007) ligger på den sydlige kyst Australien ved floden Torrens, er statens hovedstad South Australien. Grundlagt i 1837 og opkaldt efter dronning Adelaide (1792-1849) ..
Byen har et varmt klima året rundt, og det meste af nedbøren kommer om vinteren.

Adelaide har mange attraktioner – herunder zoo, botaniske haver, springvand og statuer, kunstgallerier og en Natural History Museum – med en udstilling af aboriginals kultur. Blandt attraktionerne skal også Parlamentets bygning, Peter’s Cathedral og Adelaide War Memorial (War Memorial) er St. nævnt. Desuden er der gode indkøbsmuligheder i butikkerne og indkøbscentre, og et varieret natteliv.

Lidt øst for Adelaide Hills byen parker og historiske landsbyer. Det er også byens højeste bjerg – Mount Ophøjede – med sine 724 m.

Adelaide har også lange sandstrande med god svømning og er kendt for sine mange årlige festivaler og sportsbegivenheder.

Det er beliggende 140 mil vest for Sydney, og 72 mil nordvest for Melbourne

Adelaide International Airport ligger 6 km vest for centrum.