Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Adelaide

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Adelaide inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Adelaide miniguide

Billeje Adelaide

Biludlejning Adelaide

Adelaide (1,1 millioner indbyggere i 2007) ligger på den sydlige kyst Australien ved floden Torrens, er statens hovedstad South Australien. Grundlagt i 1837 og opkaldt efter dronning Adelaide (1792-1849) ..
Byen har et varmt klima året rundt, og det meste af nedbøren kommer om vinteren.

Adelaide har mange attraktioner – herunder zoo, botaniske haver, springvand og statuer, kunstgallerier og en Natural History Museum – med en udstilling af aboriginals kultur. Blandt attraktionerne skal også Parlamentets bygning, Peter’s Cathedral og Adelaide War Memorial (War Memorial) er St. nævnt. Desuden er der gode indkøbsmuligheder i butikkerne og indkøbscentre, og et varieret natteliv.

Lidt øst for Adelaide Hills byen parker og historiske landsbyer. Det er også byens højeste bjerg – Mount Ophøjede – med sine 724 m.

Adelaide har også lange sandstrande med god svømning og er kendt for sine mange årlige festivaler og sportsbegivenheder.

Det er beliggende 140 mil vest for Sydney, og 72 mil nordvest for Melbourne

Adelaide International Airport ligger 6 km vest for centrum.

Dansk