Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Adelaide Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Adelaide Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Adelaide Lufthavn miniguide

Billeje Adelaide Lufthavn

Biludlejning Adelaide Lufthavn

Adelaide Lufthavn (ADL) er 6 km vest for Adelaide . Der er ingen shuttle service mellem Adelaide og lufthavnen, der kører hver 30 minutter. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Hertz og Thrifty.

Fra juni 2008 til juni 2009 6,9 millioner passagerer besøgte Adelaide Lufthavn er det 5. største i Australien. De tre mest populære internationale destinationer fra Adelaide (2008/2009) er Singapore, Kuala Lumpur og Hong Kong . De vigtigste base for Tiger Airways Australien og Quanta. I 2005 åbnede en ny terminal, som er blevet tildelt flere priser.

Adelaide Airport har et godt udvalg af butikker, caféer, restauranter og barer. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, pengeautomater, legerum for børn, bøn kontor, apotek og mødelokaler. Der er to hoteller i lufthavnen, er det Adelaide Airport Motel og Aviator’s Lodge.

Dansk