Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Surfers Paradise

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Surfers Paradise inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Surfers Paradise miniguide

Surfers Paradise

Biludlejning Surfers Paradise

Surfers Paradise (18 500 indbyggere i 2006) ligger på Australiens østkyst, på Pacific – og er en forstad til byen Gold Coast (Gold Coast), der ligger i staten Queensland.

Surfers Paradise er et af Australiens mest populære feriesteder, og er primært kendt for at have en af de bedste sandstrande i verden. Surfers Paradise Beach er bred og lang, og som navnet antyder, er dette et paradis for surfere – og både leje af surfbrætter og surf kursus går til stranden.

Forstaden er også kendt for sine mange skyskrabere, som er foret op langs stranden. Surfers Paradise er et moderne byliv med caféer, restauranter, marked, mange pubber, barer og klubber – samt teatre og koncertsteder. Main Street i downtown kaldet Cavill Avenue, og her har gode shopping muligheder i spændende butikker og store varehuse.

Blandt de øvrige attraktioner i Surfers Paradise Gold Coast Art Gallery – et galleri af både midlertidig og permanent udstillinger og en dejlig udendørs skulpturpark. Man kan også besøge Q1 Observation Deck, der ligger i 1. kvartal tårn på stranden. Observationen dæk er 77 og 78 etage, 230 meter over jorden – og her har man 360 graders panoramaudsigt. Der er også en bar og en biograf i forhold til observation dæk.

Den nærmeste lufthavn er Gold Coast Airport, som ligger 20 km syd for Surfers Paradise.

Dansk