Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Surfers Paradise

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Surfers Paradise inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Surfers Paradise miniguide

Surfers Paradise
Biludlejning Surfers Paradise

Surfers Paradise (18 500 indbyggere i 2006) ligger på Australiens østkyst, på Pacific – og er en forstad til byen Gold Coast (Gold Coast), der ligger i staten Queensland.

Surfers Paradise er et af Australiens mest populære feriesteder, og er primært kendt for at have en af de bedste sandstrande i verden. Surfers Paradise Beach er bred og lang, og som navnet antyder, er dette et paradis for surfere – og både leje af surfbrætter og surf kursus går til stranden.

Forstaden er også kendt for sine mange skyskrabere, som er foret op langs stranden. Surfers Paradise er et moderne byliv med caféer, restauranter, marked, mange pubber, barer og klubber – samt teatre og koncertsteder. Main Street i downtown kaldet Cavill Avenue, og her har gode shopping muligheder i spændende butikker og store varehuse.

Blandt de øvrige attraktioner i Surfers Paradise Gold Coast Art Gallery – et galleri af både midlertidig og permanent udstillinger og en dejlig udendørs skulpturpark. Man kan også besøge Q1 Observation Deck, der ligger i 1. kvartal tårn på stranden. Observationen dæk er 77 og 78 etage, 230 meter over jorden – og her har man 360 graders panoramaudsigt. Der er også en bar og en biograf i forhold til observation dæk.

Den nærmeste lufthavn er Gold Coast Airport, som ligger 20 km syd for Surfers Paradise.