Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Townsville

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Townsville inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Townsville miniguide

Billeje Townsville

Biludlejning Townsville

Townsville (165.000 indbyggere i 2008) ligger på den nordøstlige kyst Australien – i staten Queensland. Det blev grundlagt i 1864 – og er primært kendt som byen med 320 solskinsdage om året.

I centrum er den 290 meter høje Castle Hill, og herfra har du en vidunderlig udsigt over byen og forstæderne – og man kan også se ud til skærgården, Magnetic Island, som er områdets mest berømte nationalpark. Ellers bylandskab domineret af 2-mile The Strand, med dens meget populære og smukke strand – som dermed er placeret i midten. Her er det blandt andet også et stort legeområde for børn. Der er ellers en række indbydende strande i og omkring Townsville.

Townsville er også et paradis for dykkere, både professionelle og amatører – og organiseret daglige ture til verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der ligger ud for kysten i Queensland. Great Barrier Reef er World Heritage site – og det gør regnskoven områder Townsville, hvor der er flere nationalparker.

Lufthavn Townsville lufthavn ligger 12 km vest for centrum.

Dansk