Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Townsville

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Townsville inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Townsville miniguide

Billeje Townsville
Biludlejning Townsville

Townsville (165.000 indbyggere i 2008) ligger på den nordøstlige kyst Australien – i staten Queensland. Det blev grundlagt i 1864 – og er primært kendt som byen med 320 solskinsdage om året.

I centrum er den 290 meter høje Castle Hill, og herfra har du en vidunderlig udsigt over byen og forstæderne – og man kan også se ud til skærgården, Magnetic Island, som er områdets mest berømte nationalpark. Ellers bylandskab domineret af 2-mile The Strand, med dens meget populære og smukke strand – som dermed er placeret i midten. Her er det blandt andet også et stort legeområde for børn. Der er ellers en række indbydende strande i og omkring Townsville.

Townsville er også et paradis for dykkere, både professionelle og amatører – og organiseret daglige ture til verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der ligger ud for kysten i Queensland. Great Barrier Reef er World Heritage site – og det gør regnskoven områder Townsville, hvor der er flere nationalparker.

Lufthavn Townsville lufthavn ligger 12 km vest for centrum.