Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alice Springs

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alice Springs inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alice Springs miniguide

Billeje Alice Springs
Biludlejning Alice Springs

Alice Springs (26.500 indbyggere i 2006) ligger i Northern Territory (Northern Territory), og er den næststørste by i staten efter Darwin. Alice Springs er kendt som gateway til “den australske outback” – i, at det er en af landets mest isolerede byer. Den nærmeste by i nord er Darwin i en afstand af ca.150 mil, og byen Adelaide i syd 153 mil væk.

Alice Springs ligger 576 meter over havets overflade, og området har et tørt klima. Omkring byen er flere forskellige ørkener. Byen har både vestlige og Aboriginal påvirkninger, og i centrum er en række kunstgallerier i Aboriginal kunst.
Andre seværdigheder og attraktioner i Alice Springs er: Botanisk Have, Museum of Central Australien – med fossiler, meteoritter og mineraler og Alice Springs Reptile Center – den største samling af krybdyr i Northern Territory. Der er mere end 100 krybdyr – herunder kvælerslanger.

En anden seværdighed i byen er Alice Springs, Desert Park – en stor park, hvor dyr og planter fra forskellige ørkenklima.

Byen er vært årlige begivenheder og festivaler, herunder “Camel Cup” – en kamelløp foregår på den lokale væddeløbsbane, musik festival “Bass i Dust” og ørken festival “Alice Desert Festival.

Den nærmeste lufthavn er Alice Springs Airport, som ligger 14 km syd for centrum. Lufthavnen har daglige indenrigsflyvninger til større byer i Australien.