Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alice Springs

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alice Springs inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alice Springs miniguide

Billeje Alice Springs

Biludlejning Alice Springs

Alice Springs (26.500 indbyggere i 2006) ligger i Northern Territory (Northern Territory), og er den næststørste by i staten efter Darwin. Alice Springs er kendt som gateway til “den australske outback” – i, at det er en af landets mest isolerede byer. Den nærmeste by i nord er Darwin i en afstand af ca.150 mil, og byen Adelaide i syd 153 mil væk.

Alice Springs ligger 576 meter over havets overflade, og området har et tørt klima. Omkring byen er flere forskellige ørkener. Byen har både vestlige og Aboriginal påvirkninger, og i centrum er en række kunstgallerier i Aboriginal kunst.
Andre seværdigheder og attraktioner i Alice Springs er: Botanisk Have, Museum of Central Australien – med fossiler, meteoritter og mineraler og Alice Springs Reptile Center – den største samling af krybdyr i Northern Territory. Der er mere end 100 krybdyr – herunder kvælerslanger.

En anden seværdighed i byen er Alice Springs, Desert Park – en stor park, hvor dyr og planter fra forskellige ørkenklima.

Byen er vært årlige begivenheder og festivaler, herunder “Camel Cup” – en kamelløp foregår på den lokale væddeløbsbane, musik festival “Bass i Dust” og ørken festival “Alice Desert Festival.

Den nærmeste lufthavn er Alice Springs Airport, som ligger 14 km syd for centrum. Lufthavnen har daglige indenrigsflyvninger til større byer i Australien.

Dansk