Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Darwin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Darwin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Darwin miniguide

Billeje Darwin
Biludlejning Darwin

Darwin er den nordligste af Australiens store byer – og hovedstad i Northern Territory. Det ligger på Beagle-bugten og har 115.000 indbyggere (2006). Det blev grundlagt i 1869 og er beliggende i et område, hvor den med jævne mellemrum blæser meget kraftig vind. Alle tre gange, by har været delvist ødelagt af en cyklon – sidste gang i 1974.

Darwin har et tropisk klima – med regntid fra december til april og tørre resten af året. Med en gennemsnitlig maksimal temperatur på 32 grader C og en temperatur på mindst 23,2 grader C, er det meget varmt her hele året. Det er meget sjældent temperaturen falder til under 20 grader C.

Blandt de seværdigheder Darwin til museet og Art Gallery i Northern Territory og den smukke botaniske nævnt haver. Desuden har byen mange gallerier vise kunst aboriginals. Byen er også
berømt for sine mange store kulturelle begivenheder, den årlige Darwin Festival er den mest omfattende. Det er også mere smukke, lange sandstrande i byens umiddelbare nærhed.

Lufthavn Darwin International Airport er ca. 7 km fra byens centrum.