Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Darwin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Darwin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Darwin miniguide

Billeje Darwin

Biludlejning Darwin

Darwin er den nordligste af Australiens store byer – og hovedstad i Northern Territory. Det ligger på Beagle-bugten og har 115.000 indbyggere (2006). Det blev grundlagt i 1869 og er beliggende i et område, hvor den med jævne mellemrum blæser meget kraftig vind. Alle tre gange, by har været delvist ødelagt af en cyklon – sidste gang i 1974.

Darwin har et tropisk klima – med regntid fra december til april og tørre resten af året. Med en gennemsnitlig maksimal temperatur på 32 grader C og en temperatur på mindst 23,2 grader C, er det meget varmt her hele året. Det er meget sjældent temperaturen falder til under 20 grader C.

Blandt de seværdigheder Darwin til museet og Art Gallery i Northern Territory og den smukke botaniske nævnt haver. Desuden har byen mange gallerier vise kunst aboriginals. Byen er også
berømt for sine mange store kulturelle begivenheder, den årlige Darwin Festival er den mest omfattende. Det er også mere smukke, lange sandstrande i byens umiddelbare nærhed.

Lufthavn Darwin International Airport er ca. 7 km fra byens centrum.

Dansk