Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ayers Rock

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ayers Rock inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ayers Rock miniguide

Billeje Ayers Rock
Biludlejning Ayers Rock

Ayers Rock er et af de mest unikke turistattraktioner i Australien – en rødlig sandsten-bjergene i det indre af kontinentet, især i den sydøstlige del af Northern Territory. Bjerget menes at være omkring 230 millioner år gammel, og står 330 meter over en ellers næsten flad klar landskab. Den nærmeste by er Alice Springs, ca. 450 km nordøst for Ayers Rock.

Inde i bjerget er der flere interessante huler med vægmalerier fra australske indfødte befolkning, aboriginals. De har også altid kaldt Mount Uluru – og siden 2002 har været det officielle navn Uluru / Ayers Rock. Omkring bjerget er i dag en National Park – Uluru-Kata Tjuta – et areal i 1398 km2. Det omfatter Også Kata Tjuta / Mount Olga – en gruppe af særligt kuppelformet klipper er ca. 25 km vest for Ayers Rock. Hele parken er på UNESCO’s World Heritage List.

Tæt Ayers Rock, var det et par år siden bygget en ferie center – Ayers Rock Resort – hvor hoteller, restauranter, supermarkeder osv. har indflydelse på en smuk åben plads med swimmingpool.

6 km uden for byen centrum og fandt lufthavnen Ayers Rock Resort Airport, som har daglig rute forbindelse med byerne Perth, Sydney, Cairns og Alice Springs.