Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ayers Rock

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ayers Rock inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ayers Rock miniguide

Billeje Ayers Rock

Biludlejning Ayers Rock

Ayers Rock er et af de mest unikke turistattraktioner i Australien – en rødlig sandsten-bjergene i det indre af kontinentet, især i den sydøstlige del af Northern Territory. Bjerget menes at være omkring 230 millioner år gammel, og står 330 meter over en ellers næsten flad klar landskab. Den nærmeste by er Alice Springs, ca. 450 km nordøst for Ayers Rock.

Inde i bjerget er der flere interessante huler med vægmalerier fra australske indfødte befolkning, aboriginals. De har også altid kaldt Mount Uluru – og siden 2002 har været det officielle navn Uluru / Ayers Rock. Omkring bjerget er i dag en National Park – Uluru-Kata Tjuta – et areal i 1398 km2. Det omfatter Også Kata Tjuta / Mount Olga – en gruppe af særligt kuppelformet klipper er ca. 25 km vest for Ayers Rock. Hele parken er på UNESCO’s World Heritage List.

Tæt Ayers Rock, var det et par år siden bygget en ferie center – Ayers Rock Resort – hvor hoteller, restauranter, supermarkeder osv. har indflydelse på en smuk åben plads med swimmingpool.

6 km uden for byen centrum og fandt lufthavnen Ayers Rock Resort Airport, som har daglig rute forbindelse med byerne Perth, Sydney, Cairns og Alice Springs.

Dansk