Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Newcastle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle miniguide

Billeje Newcastle

Biludlejning Newcastle

Newcastle, som er den næststørste by i staten New South Wales, har ca. 290.000 indbyggere (over 500.000, hvis forstæderne medtages). Beliggende ved udgangen af Hunton River – ca. 160 km. nord for Sydney .

Byen, der ligger i en kul-distriktet, blev grundlagt i begyndelsen af 1800-tallet – og opkaldt efter Newcastle United, så en af de største kul havne i Europa. I dag, Newcastle i Australien fandt verdens største havn for kul.

Newcastle er også kendt som en aktiv teaterby. Der er en bred vifte af mindre teatre i byen med forskellige specialiteter – foruden Australiens ældste teater, Victoria Theater, der ligger her (Perkins Street). Og som i så mange andre australske byer, holdes hvert år en række forskellige festivaler. Nogle af de største landbrugs-festival Newcastle Regional Show (som også omfatter hest viser, speedway-race og en kæmpe fyrværkeri), gadeliv begivenhed Mattara Festival, Newcastle Jazz Festival og medier og kunst festival “Dette er ikke Art”.

Newcastle er også berømt for sine lange, indbydende strande, som findes både nord og syd for centrum.
Lufthavn Newcastle Airport ligger 15 km nord for byen.

Dansk