Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Newcastle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newcastle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newcastle miniguide

Billeje Newcastle
Biludlejning Newcastle

Newcastle, som er den næststørste by i staten New South Wales, har ca. 290.000 indbyggere (over 500.000, hvis forstæderne medtages). Beliggende ved udgangen af Hunton River – ca. 160 km. nord for Sydney .

Byen, der ligger i en kul-distriktet, blev grundlagt i begyndelsen af 1800-tallet – og opkaldt efter Newcastle United, så en af de største kul havne i Europa. I dag, Newcastle i Australien fandt verdens største havn for kul.

Newcastle er også kendt som en aktiv teaterby. Der er en bred vifte af mindre teatre i byen med forskellige specialiteter – foruden Australiens ældste teater, Victoria Theater, der ligger her (Perkins Street). Og som i så mange andre australske byer, holdes hvert år en række forskellige festivaler. Nogle af de største landbrugs-festival Newcastle Regional Show (som også omfatter hest viser, speedway-race og en kæmpe fyrværkeri), gadeliv begivenhed Mattara Festival, Newcastle Jazz Festival og medier og kunst festival “Dette er ikke Art”.

Newcastle er også berømt for sine lange, indbydende strande, som findes både nord og syd for centrum.
Lufthavn Newcastle Airport ligger 15 km nord for byen.