Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Canberra

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Canberra inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Canberra miniguide

Billeje Canberra
Biludlejning Canberra

Canberra, som er den 7 største by i Australien (320 tusind indbyggere), er også landets hovedstad. Det ligger nær den sydøstlige kyst, i Australian Capital Territory – helt midt mellem de store byer Sydney og Melbourne.

Canberra er en forholdsvis ung, planlagt by. Det var gennem en regeringsbeslutning i 1908, og byggeriet begyndte i 1913. I 1927 flyttede både regeringen og parlamentet her. I planlægningsfasen blev det besluttet – inspireret af “The Garden City Movement”, at den nye kapital vil være en “grøn” by. Det er derfor mange parker og andre grønne områder i Canberra.

Mange af Australiens nationale kulturelle institutioner i hovedstaden – herunder National Museum, National Archives, National Gallery, National Library, War Memorial Museum of Australian War Memorial og Academy of Sciences australske Academy of Science.

Ellers Canberra kendt som et center for musik og teater – og mange store kulturelle begivenheder, der finder sted her – f.eks. den årlige Fejre Canberra Festival.
Lufthavn Canberra International Airport ligger 8,5 km øst for centrum