Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Canberra

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Canberra inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Canberra miniguide

Billeje Canberra

Biludlejning Canberra

Canberra, som er den 7 største by i Australien (320 tusind indbyggere), er også landets hovedstad. Det ligger nær den sydøstlige kyst, i Australian Capital Territory – helt midt mellem de store byer Sydney og Melbourne.

Canberra er en forholdsvis ung, planlagt by. Det var gennem en regeringsbeslutning i 1908, og byggeriet begyndte i 1913. I 1927 flyttede både regeringen og parlamentet her. I planlægningsfasen blev det besluttet – inspireret af “The Garden City Movement”, at den nye kapital vil være en “grøn” by. Det er derfor mange parker og andre grønne områder i Canberra.

Mange af Australiens nationale kulturelle institutioner i hovedstaden – herunder National Museum, National Archives, National Gallery, National Library, War Memorial Museum of Australian War Memorial og Academy of Sciences australske Academy of Science.

Ellers Canberra kendt som et center for musik og teater – og mange store kulturelle begivenheder, der finder sted her – f.eks. den årlige Fejre Canberra Festival.
Lufthavn Canberra International Airport ligger 8,5 km øst for centrum

Dansk