Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Canberra Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Canberra Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Canberra Lufthavn miniguide

Billeje Canberra Lufthavn

Biludlejning Canberra Lufthavn – Foto: © Bidgee

Canberra Airport (CBR) er en 10 minutters kørsel fra byen Canberra. Airlinerbussen har flyvninger til og fra lufthavnen hver halve time på hverdage og hver time i weekenden. Taximulightene er gode, og fem forskellige selskaber involveret i biludlejning. Det er også muligt at leje cykler.

Fra juni 2007 til juni 2008 var 2 853 000 passagerer besøger lufthavnen. Lufthavnen har ingen internationale flyvninger, de fleste ruter er i den sydøstlige del af Australien. Det er stort set Virgin Blue og Qantas flyve fra Canberra.

Lufthavnen har tre caféer, en kiosk og en vekselbørs bureau, med 40 forskellige valutaer. Under 2012: forventes, at en ny terminal kommer på plads. Lufthavnen er kendt som “The tåget lufthavn”, fordi den ligger i en dal med koldt indre klima, hvor der er en masse af tåge.

Dansk