Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Canberra Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Canberra Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Canberra Lufthavn miniguide

Billeje Canberra Lufthavn
Biludlejning Canberra Lufthavn – Foto: © Bidgee

Canberra Airport (CBR) er en 10 minutters kørsel fra byen Canberra. Airlinerbussen har flyvninger til og fra lufthavnen hver halve time på hverdage og hver time i weekenden. Taximulightene er gode, og fem forskellige selskaber involveret i biludlejning. Det er også muligt at leje cykler.

Fra juni 2007 til juni 2008 var 2 853 000 passagerer besøger lufthavnen. Lufthavnen har ingen internationale flyvninger, de fleste ruter er i den sydøstlige del af Australien. Det er stort set Virgin Blue og Qantas flyve fra Canberra.

Lufthavnen har tre caféer, en kiosk og en vekselbørs bureau, med 40 forskellige valutaer. Under 2012: forventes, at en ny terminal kommer på plads. Lufthavnen er kendt som “The tåget lufthavn”, fordi den ligger i en dal med koldt indre klima, hvor der er en masse af tåge.