Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hobart

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hobart inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hobart miniguide

Billeje Hobart

Biludlejning Hobart

Hobart er ikke på det australske kontinent, men på øen Tasmanien (68.401 km2) – 240 km syd for staten South Australien . Hobart har ca. 220.000 indbyggere og er den vigtigste by på Tasmanien, som også udgør en selvstændig stat i Australien.

Byen – der blev grundlagt i 1803 – har en fantastisk beliggenhed på begge sider af floden Derwent River. Søger Hobart fra havet, er det Mount Wellington (1271 m) dominerer synsfeltet. Ellers udvide den smukke dal Derwent Valley aktiv på øen – og langs kysten både øst og vest for Hobert er lange strækninger af sandstrande – herunder den populære Sandy Beach.

Hobart har en maritim kystklima. Højeste temperatur måles, er + 40,8 grader C (4 januar 1976) – og den laveste er – 2,8 grader C (25. juni 1972).

Byen er berømt for sine mange festivaler og begivenheder – herunder Den verdensberømte Sydney-Hobart Regatta for havseilere, afholdes hvert år, og at der begynder i Hobart 2 Juledag, hvor Sydney er målet. Ellers den ugentlige, meget efterspurgt på Salamanca Place i hjertet af Hobart nævnt.

Lufthavn Hobart International Airport er 17 km uden for centrum.

Dansk