Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hobart

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hobart inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hobart miniguide

Billeje Hobart
Biludlejning Hobart

Hobart er ikke på det australske kontinent, men på øen Tasmanien (68.401 km2) – 240 km syd for staten South Australien . Hobart har ca. 220.000 indbyggere og er den vigtigste by på Tasmanien, som også udgør en selvstændig stat i Australien.

Byen – der blev grundlagt i 1803 – har en fantastisk beliggenhed på begge sider af floden Derwent River. Søger Hobart fra havet, er det Mount Wellington (1271 m) dominerer synsfeltet. Ellers udvide den smukke dal Derwent Valley aktiv på øen – og langs kysten både øst og vest for Hobert er lange strækninger af sandstrande – herunder den populære Sandy Beach.

Hobart har en maritim kystklima. Højeste temperatur måles, er + 40,8 grader C (4 januar 1976) – og den laveste er – 2,8 grader C (25. juni 1972).

Byen er berømt for sine mange festivaler og begivenheder – herunder Den verdensberømte Sydney-Hobart Regatta for havseilere, afholdes hvert år, og at der begynder i Hobart 2 Juledag, hvor Sydney er målet. Ellers den ugentlige, meget efterspurgt på Salamanca Place i hjertet af Hobart nævnt.

Lufthavn Hobart International Airport er 17 km uden for centrum.