Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Broome

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Broome inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Broome miniguide

Billeje Broome

Biludlejning Broome

Broome er en tropisk by på Australiens vestkyst Det Indiske Ocean – specielt i Kimberly-regionen. Byen har 14.000 indbyggere, og de vigtigste industri er turisme, minedrift og landbrug. Minerne producerede diamanter, bly og zink. Broome er en udvej by i sommersæsonen, og er også kendt som “Pearl City” – på grund af de mange glade jægerne i sin tid kom til at gå dykning for perle muslinger.

Byens største attraktion er den hvide sandstrand “Cable Beach”, som er beliggende 700 meter fra centrum. Cable Beach er 22 km lang – og indbydende, krystalklare vand tiltrækker mange turister. Stranden har mulighed for at prøve den kamel-ridning, og der er båd udlejning her. Andre attraktioner i Broome’s Pearl Lugger Museum – viser byens perle industri historie og Broome Historical Society Museum – med billeder fra byens historie.
Du kan også besøge den smukke bugt Roebuck Bay – hvor du kan se den berømte “trappe til Månen” (“Trin til Månen”) – en optisk effekt, der opstår, når fuldmånen og højvande.

Andre aktiviteter i Broome er organiseret kajak tur i en skildpadde bugt, og besøger byens krokodille farm.
Byen har sin egen lufthavn – Broome International Airport, som ligger lige uden for centrum.

Dansk