Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Broome

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Broome inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Broome miniguide

Billeje Broome
Biludlejning Broome

Broome er en tropisk by på Australiens vestkyst Det Indiske Ocean – specielt i Kimberly-regionen. Byen har 14.000 indbyggere, og de vigtigste industri er turisme, minedrift og landbrug. Minerne producerede diamanter, bly og zink. Broome er en udvej by i sommersæsonen, og er også kendt som “Pearl City” – på grund af de mange glade jægerne i sin tid kom til at gå dykning for perle muslinger.

Byens største attraktion er den hvide sandstrand “Cable Beach”, som er beliggende 700 meter fra centrum. Cable Beach er 22 km lang – og indbydende, krystalklare vand tiltrækker mange turister. Stranden har mulighed for at prøve den kamel-ridning, og der er båd udlejning her. Andre attraktioner i Broome’s Pearl Lugger Museum – viser byens perle industri historie og Broome Historical Society Museum – med billeder fra byens historie.
Du kan også besøge den smukke bugt Roebuck Bay – hvor du kan se den berømte “trappe til Månen” (“Trin til Månen”) – en optisk effekt, der opstår, når fuldmånen og højvande.

Andre aktiviteter i Broome er organiseret kajak tur i en skildpadde bugt, og besøger byens krokodille farm.
Byen har sin egen lufthavn – Broome International Airport, som ligger lige uden for centrum.