Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dunedin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dunedin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dunedin miniguide

Billeje Dunedin
Biludlejning Dunedin

Dunedin ligger på østkysten af Sydøen, øens sydlige del. Dunedin er i spidsen af smalle Otago Harbour.Outport beliggende ti kilometer nord for Port Chalmers. Med 110.000 indbyggere er Dunedin den andenstørste by på Sydøen.

Dunedin blev grundlagt af skotter i 1848. Dens navn stammer fra Skotland, fra Edinburgh’s Celtic navn, Duneideann.Street Baldwin Street i Dunedin at være en af de stejleste gader i verden. Det havde en chokolade festival, Dunedin Cadbury Chokolade Carnival, der hvert år i juni, hvor mere end 30.000 Cadbury Jaffa strømmer ned ad bakken. Chokoladefabrikken Cadbury World har ture året rundt. Speight Brewery Bryggeriet er åbent for besøgende. Andre attraktioner omfatter naturstier med fantastisk udsigt og en albatros koloni på Taiaora Head, som vil være en af verdens få nesting steder på fastlandet. Dunedin tilbyder også surfing aktiviteter.

Dunedin International Airport ligger 30 kilometer syd for centrum.