Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dunedin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dunedin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dunedin miniguide

Billeje Dunedin

Biludlejning Dunedin

Dunedin ligger på østkysten af Sydøen, øens sydlige del. Dunedin er i spidsen af smalle Otago Harbour.Outport beliggende ti kilometer nord for Port Chalmers. Med 110.000 indbyggere er Dunedin den andenstørste by på Sydøen.

Dunedin blev grundlagt af skotter i 1848. Dens navn stammer fra Skotland , fra Edinburgh’s Celtic navn, Duneideann.Street Baldwin Street i Dunedin at være en af de stejleste gader i verden. Det havde en chokolade festival, Dunedin Cadbury Chokolade Carnival, der hvert år i juni, hvor mere end 30.000 Cadbury Jaffa strømmer ned ad bakken. Chokoladefabrikken Cadbury World har ture året rundt. Speight Brewery Bryggeriet er åbent for besøgende. Andre attraktioner omfatter naturstier med fantastisk udsigt og en albatros koloni på Taiaora Head, som vil være en af verdens få nesting steder på fastlandet. Dunedin tilbyder også surfing aktiviteter.

Dunedin International Airport ligger 30 kilometer syd for centrum.

Dansk